כללי מודעה להופעה - קפיצה ראשונה למימי פרוג

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מעלה עבודות והרגליים שלי די רועדות:(:mad::rolleyes:
זו סקיצה ראשונה למודעה להופעה של בנות בחוג דרמה וכו'
הנושא הוא (בתרגום לעברית) "אני מחכה" (הוי, בעברית זה לא נשמע משהו...)
השאלה אם זה מושך ולהמשיך בכיוון הזה או לשנות כיוון... ואם כן אז מה לשנות...
(התמונה של הילד היא לא סופית כי היא צולמה בצורה לא מקצועית זה רק בשביל לראות אם הפוזה מתאימה)
תודה
אשמח לתגובות עניניות ומקדמות ---:)

קבצים מצורפים

• איך ווארט 2.jpg
    KB 302.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה !

חנוכה עכשיו ?

• הוסף לסימניות
עבודה משגעת!!!!!!!!!
דרמטי ומשכנע

אבל לא רואה שום קשר לבנות

למעלה בדשא צריך קצת למחוק מהשחור וקצת לטשטש

• הוסף לסימניות
יפה מאד, רק המדרגות מעט מרחפות מדי.
צריך קצת הצללה מתחת לכל מדרגה, כאילו קו אלכסוני מתחתיה.

ואגב, את לא עושה רושם של מתחילה... :)

• הוסף לסימניות
בקצב הזה כדאי שתעלי הרבה עבודות כיף לראות דברים יפים
לעניננו..אם זה היה כריכה לספר היתי אומרת שזה ממש חמוד להופעה זה נראה לי קצת מאופק תנסי לעשות שיטות שילוב את המלבן הכחול לשנות פחות בנאלי בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה סקיצה???
יפה מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י באג;585279:
עבודה יפה !

חנוכה עכשיו ?
הטקסט של התאריכים זה מההופעה הקודמת...

נכתב ע"י דויד א;585286:
עבודה משגעת!!!!!!!!!
דרמטי ומשכנע

אבל לא רואה שום קשר לבנות

למעלה בדשא צריך קצת למחוק מהשחור וקצת לטשטש

אתה מציע לשים תמונה של בת:confused: וגם הבנות מחופשות לבנים בקטעים מסוימים

נכתב ע"י gilag1;585296:
בקצב הזה כדאי שתעלי הרבה עבודות כיף לראות דברים יפים
לעניננו..אם זה היה כריכה לספר היתי אומרת שזה ממש חמוד להופעה זה נראה לי קצת מאופק תנסי לעשות שיטות שילוב את המלבן הכחול לשנות פחות בנאלי בהצלחה

האם יש לך רעיון ספציפי למלבן הכחול? כי ניסיתי קצת להתעסק איתו והוא תפס את העין על חשבון התמונה שהיא העיקרית בעיני!

תודות לכל המפרגנים! באמת מחמם את הלב! נותן חשק להעלות עוד עבודות!

• הוסף לסימניות
למה לא?
גיל 0-7
מכירה את החנות בגדים tut kids?

יש להם פרסומת כבר שנים עם תמונה(ציור) של ילדה

• הוסף לסימניות
אהבתי. בעיקר את ה'ך' של איך ווארט,
ואת הרעיון של שירת הנשמה.

יש לשפר קצת את הטיפוגרפיה בטקסט 'כולנו יחד וכו'.
(בעיקר לשנות גדלים. להגדיל את החשוב ולהקטין את הפחות חשוב)

יש לתת צל לילד מקדימה (אם כיוון האור נמצא מולו),

ובכלל יש קצת בעיה עם כיוון האור (גם במדרגות וגם בילד),
אבל לא נורא. רק 0.05% מהקוראים ידעו מה - אם בכלל - מפריע להם...

עבודה יפה. יש פוטנציאל.

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לשמוע עוד דעות על מה שהעיר לי דויד א לגבי תמונת הבן בפרסומת של הופעת בנות. האם כדאי לשים תמונה של ילדה? האם זה יעבור? והאם כל מה שיש בפרסום של הופעה צריך להיות שיש גם בהופעה או העיקר לבטא את הרעיון ולמשוך צופות???
אודה למנוסים שיחכימו אותי בנושא זה!

מי- תודה על ההערה לא הבנתי בדיוק איפה להוסיף קו אלכסוני במדרגות. גם אני מרגישה שזה קצת מרחף... אודה לך אם תסבירי לי יותר בפירוט.

אני עוד מעט יעלה עם התיקונים שהארתם לי!!!;)

• הוסף לסימניות
מרשים מאד!!
לדעתי לעניין הבנות-לא יעבור בעיתונים ילדהמעל גיל 3-בפרט מופע באידיש-עוד יותר לא מתאים
תשאירי לדעתי את הבן
רק שימי הצללות-אפילו בצורה פשוטה.(בפרט המדרגה התחתונה נראית מרחפת)
קחי מכחול מרוכך מאד בצבע שחור עם אטימות נמוכה ותצרי הצללות גם לילד וגם למדרגות-רק שההצללה תהיה לאותו כיוון כמובן.
לגבי הטקסטים-הכל שם בבולד תארגני שיהיה חלק עבה חלק דק לפי החשיבות וכן מבחינת גדלים שימי משפט גדול יותר ואת הפרטים הטכניים יותר בקטן

עלי והצליחי:)

• הוסף לסימניות
לא מקובל לפרסם תמונות של בנות.

• הוסף לסימניות
אני יכולה לקפוץ עם כולם ולומר לך "מודעה יפה וכו'" אבל את רוצה גם לשנות ולהשתפר ולא רק מחמאות, נכון? ;)

אז ככה - הצבעים יפים ומעוררים עניין, הכיוון יפה, אבל עדיין יש צורך בהרבה שינויים כדי שתהיה מקצועית יותר.
ראשית - הפונט...
שנית - המדרגות מרחפות מידי. נסי "לקבור" אותן קצת יותר בתוך הדשא, ואז להוסיף הצללה למטה (שהחלק התחתון יהיה חשוך יותר - הדשא קצת אמור להטיל עליו צל).
בנוסף - המדרגות גם מטילות צל על הדשא. הוסיפי צל על הדשא כשהוא כהה מאד (לא לפחד.. :)) ליד המדרגות והולך ומתבהר (וגם קטן) ככל שהוא מתרחק. שימי לב לזווית שתתאים להצללה של שאר האובייקטים.
דווקא אהבתי את הילד מאד, אבל שוב - צל.. (לא הייתי מחליפה אותו - הוא נראה מקסים (היא?) אם יש לך את זה באיכות טובה).
יש כאן עוד בעיה - השמיים יפים אבל הם לא מתאימים לדשא. הדשא בהיר וזוהר כמו תחת אור שמש חזקה, ואילו השמיים קודרים עם קרניים במקום אחד מסויים... חבל על השמיים (גם אם תחליפי תמונה, עדיין כדאי שמיים דרמטיות כמו שאת בחרת אז עדיף לשנות את הדשא מאשר את השמיים). נסי "לשחק" מעט עם הדשא - יתכן והוא יצטרך להיות חשוך יותר. וזה לא נורא - זה יתן דרמטיות נוספת לתמונה (ובכלל, תוכלי לשחק עם הVARIATIONS כדי להוסיף צבע אפילו לא כל כך אמיתי אם תרצי אוירה אחרת. לדוגמא - לפוסטר לסרט שהיה אמור להביע "מיסתורין", הוספתי קצת סגול כדי לתת אוירה אחרת). יכול להיות שמספיק יהיה להוסיף צל לשוליים של הדשא ולהשאיר את המרכז מואר, כאילו שהקרניים מאירות אותו (למרות שהדשא מאחור שנראה הרבה "מאחורי" הקרניים, הוא המואר ביותר).
הכותרת - לדעתי הEMBOSS קצת מוגזם מידי, אבל זו דעתי האישית...
ואחרון חביב (את עוד נושמת?) - הדשא בתחתית המודעה הוא יפה, אבל הוא יהיה יפה יותר אם תעשי את זה בצורה פחות בולטת. הורידי קצת את המלבן הכחול עם הפרטים והשאירי רק את המעט שאת צריכה למשפט האחד למטה, עבור הדשא. אם זה לא זועק - זה מדבר יותר :).

ושוב - במיוחד למודעה ראשונה - המודעה יפה מאד.
עלי והצליחי.
דינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה