כללי מודעה להכנסת ספר תורה

• הוסף לסימניות
שני הדברים העיקריים שמעניינים אותי במודעה הם: א- שיתאים לקהל הרחב, ולא לקהל החסידי הכבד כלומר מצד אחד מודעה רצינית (לא פסטיבל התורה...) ומצד שני לא שחור מידאי בעיינים וכו' ב-מבנה המודעה האם הוא מתאים להכנסה או שזה נראה סתם איזה תוכניה לכנס במלון...
יחסית דחוף - עד היום בערב, כדי שבלילה אוכל לתקן ומחר בבוקר כבר לשלוח לדפוס.

קבצים מצורפים

• הכנסת ספר תורה אליעזר.jpg
    1.2 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
התחלה יפה.
כתבת שאת הלא רוצה שחור מדאי בעיניים אבל דוקא יש הרבה שחור בעיניים - הפונט לא חייב להיות שחור, צ"ל יותר קטן, יותר אויר.
אם אתה דואג שזה נראה מודעה לכנס של בית מלון, אז תסדר את המודעה - כותרת גדולה שאר הפרטים יותר קטנים והתכנית יותר.
לא יודע אם הפונט הזה מתאים לפרטים הקטנים קצת מכביד.

• הוסף לסימניות
א. קיבלתי
ב. יש לך איזשהו פונט להציע?
ג. גם לי עברה מחשבה בראש על צבע אחרת לטקסט, אבל איזה צבע מסתדר שם לא כ"כ עלה לי.
אשמח לשמוע עוד תגובות. תודה.

• הוסף לסימניות
מדהים ממש יפה ... איך עשית את הזהב למטה ולמעלה?
תנסה אולי את הכתב בתוכנית שלא יהיה bold אלא רק את השעה תעשה bold
זה נראה אלגנטי ומלכותי אני מציע שיהיה באמצע יותר רווח מהצדדים תקטין קצת את הכיתוב יהיה יותר אויר

• הוסף לסימניות
אני מציע קצת להרגיע את כל חילופי המשקלים מתחת לכותרת ולהרגיע את כל הרעש החזותי. אחרי ראשל"צ הייתי נמנע מלהשתמש במשקלים השמנים יותר, מכיוון שהם קשים יותר לקריאה ויוצרים יותר מידי רעש חזותי. כדאי קצת לפשט את עודף האלמנטים. למשל - הייתי מוותר על הצורה האדומה שלמטה, עליה יש את כל הלו"ז. טקסט קטן יותר - עדיף שיהיה לא בנגטיב מכיוון שנגטיב פחות קריא בגדלים קטנים. בנוסף, כדאי לשמור מרחק מן העיטורים (התחתון והעליון). אפשר גם להגדיל את השוליים מקצה הדף. בקיצור - אוויר!

• הוסף לסימניות
חמדמד..להקטין את הטקסט דחוף...גם בתוך הריבוע המעוצב וגם במודעה בכללית..צבע שונה לטקסט והכי חשוב בהצלחה :) (תשלח לי במייל את הכתר שהשגת :))

• הוסף לסימניות
צפוך וכבד מידי.

ראשית תקטין את הגודל של הפונטים? מדוע הם צריכים להיות כל כך גדולים?
כמו"כ, אם אתה מכוון לקהל כללי ולא חסידי, למה להשתמש בפונט קידוש שהוא דיי דתי-חסידי? יש פונטים נחמדים ונעימים יותר.

הבסיס טוב אבל צריך שיפוץ. תתן הרבה יותר אוויר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה. אשתדל להעלות שוב לאחר התיקון
נ.ב. לאליאסף -לא עשיתי את הזהב אלא השתמשתי באחת הסגרות כפי שהיא מכספת המומליצים (נראה לי רמי שרעבי, לא זוכר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה