כללי מודעה להרצאה בנושא נישואי תערובת

• הוסף לסימניות
המודעה היא הרצאה נגד נישואי תערובת "בתוך האהבה מחוץ לאמונה".

בחרתי בתמונה שמרומז בה נישואים שמגיעים לשום מקום, שיניתי את הצבעים לקודרים יותר וכן הפרדתי ביניהם שלא יראה רומנתי.

מה אומרים, עובר?

קבצים מצורפים

• Doron Kornbluth Lecture.png
    KB 683 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
טיפוגרפיה מקסימה!

• הוסף לסימניות
השלייקעס... מדהים...

• הוסף לסימניות
זה בכלל לא משדר נישואים שמובילים לשום מקום
זה יותר נראה כמו צפיה לעבר מסע החיים המשותפים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1719291:
זה בכלל לא משדר נישואים שמובילים לשום מקום
זה יותר נראה כמו צפיה לעבר מסע החיים המשותפים.

מזה אני חושש לכן שניתי לצבעים יותר קודרים והפרדתי אותם, עדיין לא טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1719317:
מזה אני חושש לכן שניתי לצבעים יותר קודרים והפרדתי אותם, עדיין לא טוב?

אולי כדאי להראות מולם איזשהו רקע ריק וקודר. אולי לשחק במן מערבולת שמתחילה בורוד ומסתיימת בשחור, כרקע.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם אני חושש שזה משדר כאילו העולם כולו פרוס בפניך

תנסה לשדר או תהום או כאילו ובני הזוג בתחושת רוגז אחד על השני

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מקסים כך ומשדר בדיוק את מה שצריך
בשביל חולניקים זה בדיוק טון הדיבור- עדין ולא תוקף ומרתיע
(רק הישראלים צריכים לראות רעידות אדמה והרי געש כדי שיזוז להם משהו...)

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת כמו דוריה.
הויזואל לא צריך להאכיל בכפית את המסר של ההרצאה.
המודעה פונה דווקא לאלו שלא רואים רע בזוגיות מעורבת וההרצאה באה לתת מענה בצד השכלי ולא בצד הרגשי (כך אני מקווה).
מבחינתי המודעה אומרת, זה נראה כל כך פנטסטי, אז מה הבעיה בעצם?

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה מקסימה!
התמונה מוצלחת כשלעצמה, אבל באמת משדרת ציפיה להמשך. הייתי מנסה להשאיר אותה ולחתוך באזור שבו הצבע דהוי (סוף הגבעה הירוקה עליה הם יושבים)- ושם לשתול תהום/ קיר בטון חשוף.

• הוסף לסימניות
כדאי טיפה להטות אותם שייראה כאילו הם מפנים את הגב אחד לשני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1719361:
כדאי טיפה להטות אותם שייראה כאילו הם מפנים את הגב אחד לשני.

אני לא קוסם א"א לסובב תמונה דו ממדית

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות
הרעיון הוא שכן יש אהבה (ואי אפשר לשקר להם, מנקודת מבט שלהם האהבה היא אמיתית) אבל אין אמונה.

• הוסף לסימניות
השאלה היא באמת מה המסר שאמור להיות מובע.
אם יצירת תחושות של קרבה, אהבה ושלוה ומתוך זה למשוך אותם ולהביא הבטים נוספים- אז המודעה משרתת מעולה את מטרתה.
אם הכונה לשרד גם ריחוק מסוים ואיזשהו חזר ואי בשלות בנישואין- אז יש מקום לשיפור, פחות פסטורליה

• הוסף לסימניות
בעיניי התמונה לא קודרת אלא מעובדת בסגנון רטרו- וינטאג' שדווקא הוא הרומנטי... :eek:
מה שכן, בעיניי התמונה דווקא מתאימה ולא בגלל הסיבות המפורטות. אלא בגלל שהם נראים זוג גויי לחלוטין ואולי זה עשוי לעורר מחשבה (לוקחת בחשבון שאני לא מכירה את הראש של קהל היעד, ואולי דברים כאלה לא יזיזו לו בכלל)
חוץ מזה, הטיפוגרפיה מוצלחת ומושכת מספיק בשביל להתעניין.

אם כן תתפסו כיוון אחר, לא הייתי מציעה לעשות משחקי פוטושופ שישדרו "תהום" או "אל חזור" אלא לחפש ויז'ואל אמיתי שישדר את זה.

• הוסף לסימניות
למי פונה המודעה?
לבן הזוג היהודי? לשניהם? לחברים שלהם? להורים? למי?

• הוסף לסימניות
אני בדעה של דוריה ו-GRN
אם אכן מי שאמורים להגיע להרצאה הם אלה שלא מבינים מה יכול להשתבש
תהומות ודברים מפחידים ירתיעו אותם ויגרמו להם לא להגיע

את הריבועים הכהים למטה הייתי עושה בשקיפות קלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1719449:
למי פונה המודעה?
לבן הזוג היהודי? לשניהם? לחברים שלהם? להורים? למי?

צעירים תמימים ואלו שעם רגל או שתיים בפנים
לא מדובר על ישראלים, הצעירים בחו"ל "קצת" יותר עדינים הם לא עוברים את השפשוף הישראלי בצבא, תקשורת עויינת, הפגנות דת וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה