כללי מודעה + לוגו הכנסת ספר תורה

• פותח הנושא LF4
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חווד דעתכם המלומדת למודעה.

על הלוגו לא עבדתי יותר מדי. משום חסכון...:rolleyes:

קבצים מצורפים

• מודעה לדפוס.jpg
    KB 90.4 · צפיות: 69
  • מוסדותקדושה.jpg
    KB 637.2 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
מאוד יםה,

אולי להוריד טיפה מהאפקטים במילה הכנסת ספר תורה

• הוסף לסימניות
מאד יפה ומרשים,
ו...עמוס.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה ומרשים
למרות שהוילונות האלו כבר נדושים הצלחת ליצור משהוא חדש ומעניין

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
הייתי מורידה קצת מאפקט הצל בטקסט במיוחד בשלט "הכנסת ספר תורה".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LF4;398891:
על הלוגו לא עבדתי יותר מדי. משום חסכון...:rolleyes:

ואו... אז מה קורה שאתה עובד טיפה יותר מידי???

מרשים ויפה!
קצת עמוס אבל- זה הסגנון.
אהבתי.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה! לי מאוד מפריע האומס, אם תוותרי על הוילונות זה לא יהיה מספק? זה נראה עשיר מאוד והוילונות שבאות מאחורי העמודים מתקבלים קצת מוזר. בכל אופן עבודה יפה וקחי בחשבון שאני לא מהמבינים בסגנון החסידי.

• הוסף לסימניות
בגלל העומס של הטקסט הייתי מוותרת על רקע מגוון והייתי עושה רקע אחיד של בז' אופוויט שמנת משהו מהגוון הזה
או תכלת בהיר בהיר
תנסי שווה

חוץ מזה הכל מיוחד מאד

• הוסף לסימניות
מאד מאד מאד יפה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה