כללי מודעה + לוגו למיני-קייטרינג

• הוסף לסימניות
המודעה מהממת ומושכת.
הלוגו נראה לי לא מספיק חזק, מה קורה שם בזוויות? מה המטרה של זה?

• הוסף לסימניות
מהמם
לדעתי המילים "ארוחה מפנקת-בטעם ביתי צריך לגדול קצת

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את הזוויות. מזכיר לי משהו כמו תפריט שעומד על השולחן עם כמה קיפולים....
גם המודעה מאוד טובה. הייתי מיישרת את הלוגו לצד השמאלי של הטקסט.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, רק הלוגו יותר מזכיר לי כלי מטבח ולא אוכל(מבושל)

• הוסף לסימניות
משדר רצינות של העסק.

מקסים

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה - אהבתי מאד

• הוסף לסימניות
מודעה יפה.
ולוגו מקסים

• הוסף לסימניות
ברור שהראשון- הלוגו שעשית אותו שני.
הוא לוגו שלא יותר נדיר, יותר זכיר.

• הוסף לסימניות
לוגו ומודעה בטוב טעם!

• הוסף לסימניות
צבעוניות יפה ומגרה כל כך...
גם בלוגו וגם בתמונה .

בקטנה, משהו בטקסט של דליש'ס מזמינה...
לא יושב מספיק טוב,
צריך להעלות את הטקסט קצת יותר קרוב לכותרת,
גם בשביל הזרימה וגם כדי לתת קצת ספייס ללוגו וליישר אותו כמו שכבר כתבו מעלי.

ניסיתי לבצע כיוון שונה בעריכה חפיפה. אם ההתערבות מפריעה, תעדכנו ואוריד, פשוט קל לי להדגים מאשר לפשט למילים : (
המון הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
יפה! לדעתי ;)

יישור ימין לשורה האחרונה בבלוק.
להזיז את בטעם ביתי לכיוון שמאל לראות איך זה מתקבל כשהאות ק' נמצאת בחלל בין המילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;n4918812:
להזיז את בטעם ביתי לכיוון שמאל לראות איך זה מתקבל כשהאות ק' נמצאת בחלל בין המילים.

תודה על העזרה
אין לי אפשרות להזיז, כי אז האות ט' של בטעם עולה על המ' של מפנקת

• הוסף לסימניות
לא רואה את המודעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה