כללי מודעה לחנות אופטיקה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע הארות/הערות.

קבצים מצורפים

• מודעה פוטו12שופ.jpg
    KB 440.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
או ככה:

קבצים מצורפים

• משקפיים מוקטן.png
    KB 244.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה, שכחתי שצריך PNG. נראה סביר, מה אתם אומרים? אני אשמח לשמוע ביקורת, בשביל זה מעלים דברים לפורום.

• הוסף לסימניות
מקסים ויפיפה! תשים פס מפריד גם אחרי "מבחר גדול של מסגרות..."

• הוסף לסימניות
מהמם!
הילד קצת נראה פוזל בגלל המסגרת הגדולה

• הוסף לסימניות
ברור שזה מפריע.
לא בגלל המסגרת, הזוית בצילום היא טיפה משמאל, ולכן האישוו הימני לא באמצע. אפשר בפוטושופ לסדר את זה.

• הוסף לסימניות
מאד יפה! נקי וברור.

• הוסף לסימניות
בקטע של העיצוב גרפי, אני לא גרפיקאי, ואני לא יביע דעה בתחום שלא קשור אלי.
אבל כגבר הייתי מציע להגדיל/להדגיש באיזשהי צורה את המעלה של בדיקה לרשיון נהיגה.
זה ימשוך גברים, היות ואין הרבה מוקדים כאלו.. במיוחד לא אצל חרדים, אלא רק בקניונים וכדו', ויש כאלו שנמנעים מללכת למקומות כאלו..

אגב, המודעה יפה מאוד.
עוד אגב קטן, גם לי מיד הפריע הפזילה של הילד...

• הוסף לסימניות
מודעה יפה,
טוב שהמשקף והK בלוגו מגיעים לאותו גובה.
נראה לי שלפתיחה כדאי לעשות אוירה קצת חגיגית, תוספת של בלונים או פרפרים וכד' שמוסף על הגריד שנקבע למותג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1240294:
ברור שזה מפריע.
לא בגלל המסגרת, הזוית בצילום היא טיפה משמאל, ולכן האישון הימני לא באמצע. אפשר בפוטושופ לסדר את זה.
תודה, אבל חשבתי שבגלל הפזילה יראו יותר טוב את המודעה כי גם לאנשים מפריע משהו בתמונה ואולי זה יגרום להם להתעכב עוד כמה שניות על המודעה מה את/ה חושב/ת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Alta;1240313:
תודה, אבל חשבתי שבגלל הפזילה יראו יותר טוב את המודעה כי גם לאנשים מפריע משהו בתמונה ואולי זה יגרום להם להתעכב עוד כמה שניות על המודעה מה את/ה חושב/ת?
התעכבות זו באה ממקום שלילי, ולכן זה לא טוב למותג

המודעה בכללי יפה מאוד

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי את המודעה.
נקייה ומיוחדת!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משבצת 2;1240271:
מהמם!
הילד קצת נראה פוזל בגלל המסגרת הגדולה

נכתב ע"י Alta;1240276:
זה נראה לך מפריע?

נכתב ע"י ariels;1240294:
ברור שזה מפריע.
לא בגלל המסגרת, הזוית בצילום היא טיפה משמאל, ולכן האישוו הימני לא באמצע. אפשר בפוטושופ לסדר את זה.

נכתב ע"י המקצוען;1240300:
עוד אגב קטן, גם לי מיד הפריע הפזילה של הילד...

נכתב ע"י Alta;1240313:

נו מה הבעיה? ילד עם פזילה צריך משקפיים ;););)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה