כללי מודעה לחנות בגדים

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה מאוד (עדיף בלי המעבר הכתום)

המודעה, מיוחד נקי ונעים

(אני מניח שהקו הסגול מעל הצעיף בטעות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;522212:
ועדיין לא רואים
דווקא אני רואה.

מודעה יפה! אהבתי את השילוב של הצבעים.
השאלה. איזה בגדים יש שם? שמת תמונה של צעיף. זה משדר קצת חנות סריגים זולה.
שימי לב- שאין איזכור שזה חנות בגדים חוץ ממה שכתוב בלוגו בקטן.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! ברור, רעיון נחמד ומביע, צבעים מצוינים. והפס הסגול ההוא... בטח יעבור עוד הגהה.
הצלחה!

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה.
מודעה יפה ונקיה
אם אין סיבה לשנות, הייתי ממשיך עם משפחת "בוקר טוב" של הלוגו לכל אורך המודעה בשילוב משקלים שונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;522218:
אם אין סיבה לשנות, הייתי ממשיך עם משפחת "בוקר טוב" של הלוגו לכל אורך המודעה בשילוב משקלים שונים.

מעניין אותי למה התכוונת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;522224:
מעניין אותי למה התכוונת.

לפונט של הלוגו קוראים "בוקר טוב" והוא התכוון שעדיף להשתמש באותו פונט רק במשקלים שונים לכל אורך המודעה במקום להכניס פונט נוסף לטקסט של תוכן המודעה.

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה ונקי
הכיתוב למעלה אופנה בקו צעיר צריך רחבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה