כללי מודעה לחנות דיו ומוצרים הקפיים למחשב

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד
אני יודעת שהכתב בפירוט נראה קטן,לגודל של המודעה הזו זה בסדר,
לשאר המודעות אגדיל את הכתב
תודה!!!

קבצים מצורפים

• לכידת מסך מלא 13112010 222136.jpg
    KB 118.3 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
הלוגו מקסים!
שאר המודעה מבולגנת מידיי
ובנוסף לכל המחירים לא מספיק ברורים

• הוסף לסימניות
אני נוטה לאהוב עיצובים שהם שונים מהמיינסטרים.
אחלה עבודה, או כפי שאמר קודמיי, מקורי ומרענן.

• הוסף לסימניות
מקסים,
אבל כמו שאמרת הטקסט קטן - לא שאי אפשר לקרוא, אלא שאלגנטיות יתר לא מוסיפה כאן. אם זאת היתה מודעה בתחום האופנה זה היה עניין אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טאצ';478586:
הלוגו מקסים!
שאר המודעה מבולגנת מידיי
ובנוסף לכל המחירים לא מספיק ברורים

תודה,אבל הלוגו לא שלי...
לגבי המחירים--אם היית מעיינת במה שכתבתי לפני המודעה היתה לך תשובה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;478590:
מקסים,
אבל כמו שאמרת הטקסט קטן - לא שאי אפשר לקרוא, אלא שאלגנטיות יתר לא מוסיפה כאן. אם זאת היתה מודעה בתחום האופנה זה היה עניין אחר.

אני משתדלת מהנסיון שיש לי בכל פעם לתת למודעה 100% כפי שהיא תיהיה בהדפסה ואז להחליט על גודל הכתב,
גם כאן עישיתי כך,
ומכיוון שמאוד הקטנתי את הגודל לכאן זה נראה קטן

• הוסף לסימניות
המודעות של אסתי תמיד מקוריות,מהממות,מושלמות,מושכות תשומת לב, ומה עוד אני יגיד?................................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;478596:
אני משתדלת מהנסיון שיש לי בכל פעם לתת למודעה 100% כפי שהיא תיהיה בהדפסה ואז להחליט על גודל הכתב,
גם כאן עישיתי כך,
ומכיוון שמאוד הקטנתי את הגודל לכאן זה נראה קטן

הבנתי את זה, שמדובר במודעה גדולה. ועדיין - לא התכוונתי לעניין הקריאות, אלא לעניין הבולטות והיחס לדברים האחרים במודעה. מבחינה אסתטית נראה יותר טוב קטן. מכירתית - לא. לכן אם לא מדובר בעסק שהאסתטיות שם עומדת במרכז העדיפויות כדאי לתת דגש על המחירים.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה! לי מפריע הצבעוניות, לפי דעתי יותר מידי צבעים, למה לא להישאר רק עם צבעי הלוגו, אישית התכלת מפריע לי כצבע נוסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי;478601:
מודעה יפה! לי מפריע הצבעוניות, לפי דעתי יותר מידי צבעים, למה לא להישאר רק עם צבעי הלוגו, אישית התכלת מפריע לי כצבע נוסף.

התאמת הצבעים המעולה הזו - זה היופי של המודעה (לדעתי)

• הוסף לסימניות
חוץ מזה ש"אין לי אוויר" למעלה - המודעה מקסימה!

• הוסף לסימניות
לטעמי אפשר לוותר על המסגרת, ואז לחזק את הירוק ברקע.
איפה הסניף החדש שנפתח? הוא אמור להיות בולט באיזה מקום.
לגבי המבצעים, כדאי שיבלטו יותר, אולי להגדיל את הטקסטים בתוך המסגרות שלהם, ככה זה לא מספיק בולט.

• הוסף לסימניות
ממש יפה. התאמת צבעים מושלמת, קומפוזיציה נכונה.
את המסגרת הייתי מורידה. מה היא מוסיפה?
כמו כן צודקים קודמי לגבי גודל הטקסט. היחסיות לא נראה טוב.

אבל סך הכל הייתי רצה לקנות דיו.

• הוסף לסימניות
אני דווקא מבינה מה המסגרת עושה שם, שימי לב שהיא לא מיושרת בצדדים, לי זה מזכיר סגנון ישן.

• הוסף לסימניות
עיצוב מדהים
השילוב צבעים מרענן ונקי.

• הוסף לסימניות
מקסים! שהרקע יהיה לבן - מומלץ מאד!!

• הוסף לסימניות
הגדלתי את הטקסט...ב-35%
ניסיתי להוריד תמסגרת---ממש גרוע בלי.
איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• לכידת מסך מלא 14112010 003116.jpg
    KB 127.2 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

יכול להיות שכבר קראתם את שיתוף שלי על הוויזואל הראשוני של המודעה. אם לא כדאי לכם לקפוץ ולהכיר קצת מהיכולות של ננו בננה.. https://www.prog.co.il/threads/ננו-בננה-פרו-החדש-והמטורף-שיתוף-תהליך.1103411/#post-15776205
הרגשתי שהמסר קצת חסר ואולי גם לא ברור. מודה, הסתבכתי גם להכניס את הוויזואל למודעה מרשימה כמו שדמיינתי לעצמי...
רגע, קצת רקע.. המודעה הינה לערב חשיפה בבית ספר קירוב לבנים. הבית ספר ברמה לימודית גבוהה מאד. וככה בעצם יש להם יתרון על בתי ספר חילוניים באזור. וככה מכניסים להם יידשקייט מהדלת האחורית (מה שנקרא כפיה דתית:)) ועכשיו ברצינות. הרבה מההורים מגיעים גם בגלל המסורת.

המודעות שעשיתי שנה שעברה: (כן אני יודעת שאחת נדירה והשניה לא משהו. אבל בסוף מי שמחליט זה הלקוח)

1765203751814.png
1765203792034.png
אז השנה פניתי לקופירייטרית המדהימה אפרת שיבר (וזה הטלפון לה, בטוח שתרצו 0556721514)
ועם שיתוף פעולה מדהים, היא יצרה לי קופי מנצח.
עכשיו, איך מעצבים את זה?
יצרתי מליון תמונות בפריפיק, אבל לא ממש אהבתי את התוצאה. (נטפרי החליט עכשיו לחסום חצי מהתמונות, ולכן אין לי צילום מסך של המליון תמונות שיצרתי, לא נורא תאלצו להאמין לי...)
עד שנוצרה תמונה שבהחלט אהבתי את הכיוון שלה.
1765201577383.png
אהבתי את הכיוון, אבל ידעתי שאם אני שמה כזה דבר ארכאי במודעה ,כולם יברחו. שאלתי את גיפיטי איזה סגנונות אפשר לכתוב לפריפיק, שיחקתי קצת וואלה! אהבתי מאד את אחת התוצאות.
1765201753911.png
תודו שזה מגניב, עכשיו העליתי את הצבעים של בית הספר וביקשתי שיעשה לי את אותה תמונה, עם הצבעים שהעליתי.
1765203885253.png
תעיפו מבט על הפרומפט, תראו כמה הוא קצר... העליתי שתי תמונות, את הקודמת ואת הצבעים, תראו איזה יופי, מכאן הכל היה פשוט. ברגע שהיה את הוויזואל ואת הקופי. תוך 3 שעות קמה ועמדה לה מודעה לתפארת מדינת ישראל.
1765203948910.png
שלחתי להגהה לאפרת וללקוח ו...לעצמי!! איך עושים הגהה לבד? אז הנה טיפ קטן. עזבו את המחשב ואת הבית. צאו לסידורים ל10 דקות ותסתכלו שוב. לי למשל (וגם ללקוח) היה מדי עמוס למטה, וגם אפרת מצאה כמה שיפורים...
1765204123760.png
וזהו!!! ישבתי, תיקנתי סידרת, העליתי, הורדתי. הוספתי ו... סיימתי!!!!!!!!!!!! מה אומרים על המודעה המתוקנת והמתוקונת שלי?
1765204197746.png
מחכה להמון מחמאות (לפחות בהתאם לכמויות התמונות שיצרתי...)
ואם סתם ככה משעמם לכם ובא לכם לראות מטאורים, מוזמנים לאתר היפיוף שלי. יש קישור במודעה.... metaor.co.il

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה