כללי מודעה לחנות טמבור

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את חוות דעתכם על המודעה
אני מתלבטת בין 2 ה"לוגואים" אני אהבתי את יותר את השמאלי, אבל הלקוח מעדיף שהפרטים יופיעו בלוגו. - מה עדיף?
התמונה של המקדחות מפוקסלת - אני מחפשת נואשות אחר תמונה חלופית. אשמח אם מישהו יתרום.
תודה רבה מראש

קבצים מצורפים

• בדק בית655.jpg
    KB 895.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בודאי שעדיף את השמאלי

בודאי שעדיף את השמאלי

• הוסף לסימניות
אין הבדל קריטי,
שורת הפרטים לא ממש מפריעה,
ואם הלקוח רוצה אין סיבה לא לתת לו.

• הוסף לסימניות
תודה,
אשמח גם לשמוע מה יש לכם לומר על המודעה

• הוסף לסימניות
מודעה יפה, אהבתי את הרקע הכחול, ממש כמו קיר צבוע, מעניין ונקי. טיפוגרפיה טובה.
לא אוהבת את המלבן בצד שמאל. למה לא פשוט לעשות שורה-שתיים לכל הרוחב?
וכן ההשתקפות של המקדחות ממש לא נכונה, אולי פשוט תוותרי על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;735441:
מודעה יפה, אהבתי את הרקע הכחול, ממש כמו קיר צבוע, מעניין ונקי. טיפוגרפיה טובה.
לא אוהבת את המלבן בצד שמאל. למה לא פשוט לעשות שורה-שתיים לכל הרוחב?
וכן ההשתקפות של המקדחות ממש לא נכונה, אולי פשוט תוותרי על זה.

תודה,
בקשר למלבן היה נראה לי חמוד שזה כמו צ'אט כזה. אבל אני אנסה כמו שהצעת.
בהשתקפות לא השקעתי בכלל כי התמונה מפוקסלת, אני מחפשת תמונה אחרת.

• הוסף לסימניות
מודעה מצויינת!
אני גם חושבת כמו פרפר לגבי המלבן למטה. זה נראה כמו כפילות של הלוגו.

• הוסף לסימניות
כמה שלא מתחבר בראש העדינות של המודעה היפה,
עם האסוציאציות העולות לך כשאתה רואה את המילה 'טמבור' ;)

הקירות הכהים בצד ימין ושמאל קצת גונבים את ההצגה. הייתי מבהיר אותם.
וכל ההשתקפות על עץ לא נכונה, כנ"ל.
הייתי עושה משחק יותר קריא במילים 'הבאנו מבחר ענק של מוצרים חדשים, והמחלקה החדשה',
הרי זה בעצם מה שהמודעה רוצה לספר, חוץ העובדה על מיקום החנות.

• הוסף לסימניות
יש לי שתי הערות שיכולות להועיל

1. הלוגו
השם "בדק בית" הלקוח מהמקורות, בשילוב הבחירה הצבעונית של כחול וצהוב מוליכים לי את הלוגו ישירות לארגון תורני.
קשה להבין שמדומר בחנות לחמרי בנין. צריך כאן שילוב צבעים חזק, אולי אדום כחול שחור לבן, ושווה בדיקה מה עושים בחנויות אחרות של טמבור.

2. המודעה
שימוש בתמונות של כלי עבודה יכול להוסיף המון יופי וצבע למודעה, הקירות מיותרים, לטעמי, רקע לבן יתאים יותר.
(סתם רעיון, אפשר ליצור את המילים בדק בית מכלי עבודה כמו בקובץ המצורף, כמובן, מתמונות ולא מצורות).

קבצים מצורפים

• בדק בית.jpg
    KB 575.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה לכולכם על ההערות הבונות, המודעה בשיפוצים כרגע, בעז"ה אעלה אותה מתוקנת בערב.

• הוסף לסימניות
קחי הערה נוספת לשיפוצים, אם את מתכננת לשפץ את הלוגו:
השם "בדק בית" הוא שם עם "קריצה", כלומר, המשמעות שלו קצת "מחויכת", מתאים לו סגנון עיצוב בכיוון טיפ טיפה הומוריסטי.

• הוסף לסימניות
עכשיו יותר טוב?

קבצים מצורפים

• בדק.jpg
    KB 761.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!!
עיצוב נקי ונעים לעין.

• הוסף לסימניות
אהבתי את המודעה.
אני די חולק על קודמי בתגובות.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד!!
רק שאלה, למה צריך 3 פעמים את הכתובת?
אם הלקוח מתעקש להשאיר את הכתובת בלוגו, אולי תורידי מלמטה ותשאירי רק את זמני הפתיחה.
גם המילים 'במקום החדש' נראה לי מיותרות, מספיק החנות החדשה ברחוב החידה...

• הוסף לסימניות
לא, אף אחד לא יסתכל בכתובת של הלוגו, כשרוצים לדעת כתובת העיניים הולכות ישר למטה לדעתי את צריכה להשאיר אותה שם

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, אם את מחפשת שלמות אולי ניתן לשפר עוד קצת את המודעה.

ראשית, המודעה יפה מאוד, העיצוב מקסים, הפונטים נכונים, טיפוגרפיה מושלמת וקומפוזיציה נהדרת.
אך כאמור אם לשלמות את שואפת, אציע את הערותיי.

מבחינה ויז'ואלית, לדעתי יותר יפה, יותר נכון ומתאים להשאיר דווקא את שלישיית המקדחות / מברגות שהיו במודעה הקודמת.
זה מעניק תחושה של עסק רציני מקצועי ועכשווי וזה פשוט יותר נקי ונעים.

אם את בכל אופן אוהבת יותר את המברג, תושיבי אותו כראוי, כרגע הוא מרחף מעט ו"דוקר" את המודעה בזוית לא ברורה.
גם ההשתקפות לא החליטה אם היא צל או השתקפות...
(אגב, לדעתי הטקסטורה של ה'ריצפה' מדמה פרקט מעץ שלעולם לא יבריק כמראה ולכן לא נראה לי נכון ליצור השתקפות אלא צל.)

המון הצלחות ופורים שמח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת