כללי מודעה לחנות כלים חד פעמיים

• הוסף לסימניות
אין לי ספק שתהיה למודעה חשיפה מצוינת.
השאלה שלי אם המסר לא מפוספס, כמעט שאין מידע על החנות

קבצים מצורפים

• מודעה-לוגו-כלי זול.jpg
    KB 169.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הייתי מורידה את השורה האחרונה (החתוכה) ומאפשרת בכך מקום מרווח ומכובד ללוגו ולפרטים. כמו שאת בעצמך אומרת, גימיק זה נחמד מאוד אבל בשורה התחתונה, אם המסר הפרסומי מתפספס, לא עשינו כלום.

הייתי שוקלת אולי לנסות "לפרק" את העיגול עם המילים (צבעוני, מלכותי וכיו"ב) ולים כל מילה על צלחת אחרת. שוב, רק לנסות, לא בטוח שזה עדיף.

• הוסף לסימניות
חזק, מושך ויפה.
מצטרפת להערות הנ"ל.

• הוסף לסימניות
מקורי ונחמד ותופס את העין.

אבל חובה להוסיף שמדובר בכלים חד-פעמיים, אחרת אי אפשר לדעת בוודאות.
מעבר לזה באמת לא הכרחי עוד פרטים.
הייתי שוקלת למסגר את הכל בצבע אחד (אולי בירוק של הלוגו) - כי אם זה עומד להופיע בעלון מרובה פרסומות - זה עלול "ללכת לאיבוד" בין שאר הפרסומות.

• הוסף לסימניות
לא יודע אם מסגרת על כל העמוד.
אבל פס לבן או כל צבע אחר למטה כרקע לכיתוב - מחוייב המציאות

• הוסף לסימניות
אין ספק שמודעה כזו תיצור בידול משמעותי ביחס למתחרים על שלל הטקסטים ותמונות השולחנות הערוכים. מה שכן, נראה שהמודעה צריכה עוד עיבוד ופינישים, וגם מחשבה לגבי העתיד, איך תכניסו באותו פורמט גם מבצעים ופרטים נוספים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
האמת שזה נורא צועק לי "מגה" בעיניים. (מגה / מגה בעיר וכו'.)
ניירות העטיפה ושקיות הנייר שלהם הם בדיוק בדוגמת העיגולים הזו ובצבעים האלה והם מאד מזוהים עם זה.

אני משערת שזה אמור להיות מפורסם במקום חרדי שמן הסתם יש שם פחות חנויות מהרשת הזו, אבל בכל אופן, שימי לב לזה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?
מה עם מגה? באמת הם משתמשים בכזה דבר?

קבצים מצורפים

• מודעה-לוגו-כלי זול.jpg
    KB 189.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לא מתמצאת בפרסום של מגה..
אבל השינוי שעשית מאוד טוב ומוסיף לדעתי!

• הוסף לסימניות
מקסים, אחרי התיקון
מרענן וקייצי

לגבי כל המילים על הצלחת מסביב - לא בטוח שיקראו את זה, זה לא נוח לסובב את הראש.... אולי תפרקי את זה לכמה צלחות, או בשורה בצד (אנכית), או שביל שנמשך בין הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;389696:
מה עם מגה? באמת הם משתמשים בכזה דבר?

לצד הלוגו של "מגה בול" יש "מטרה" כזו בצבע תכלת, כתום ולבן.
לא בלבל אותי עד שמישהי פה הזכירה, וגם אז זה לא הצבעים וזה רק שני עיגולים ולא שלושה וכו'. לדעתי אפשר ללכת על זה.

• הוסף לסימניות
תודה לכלום על היעוץ והפירגון.
אחרי כל ההתלבטויות אם להוסיף מלל או לא.
זה המוצר הסופי:

קבצים מצורפים

• מודעה-לוגו-כלי זול.jpg
    KB 200.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;389761:
לצד הלוגו של "מגה בול" יש "מטרה" כזו בצבע תכלת, כתום ולבן.
לא בלבל אותי עד שמישהי פה הזכירה, וגם אז זה לא הצבעים וזה רק שני עיגולים ולא שלושה וכו'. לדעתי אפשר ללכת על זה.

"מגה בול" זה רק חלק מהענין.

את אולי לא מכירה, אבל ניירות העטיפה ושקיות הנייר למאפים הם בדיוק בדוגמא הזו ובצבעים האלה. כבר כמה שנים יש להם את זה. (וזה מידיעה ברורה. יוצא לי להיות שם לפחות פעם-פעמיים ביום.)

בכל מקרה, אם זה לא מפריע לך אז תשתמשי בזה בכייף...
אני אולי הייתי משנה לפחות את הצבעים.

• הוסף לסימניות
מהמממממם!
כדי להדגיש יותר את האותיות..

אבל כמו שאמרו קודמי יש משו בקשר ל'מגה' זה דיי הזכיר לי ...

• הוסף לסימניות
אולי תלך על הצבעים ירוק תפוח, שמנת ,סגול.. צבעים יותר אלגנטים...
נראה לי יותר מתאים..

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, באמת יוצר בידול.
בכל זאת, עדיין לא מספיק מודגש שזה חנות לח"פ, מהמודעה הקודמת בלי טקסט ההסבר, היה יותר ברור שזה חד פעמי. אבל אחרי ההוספה של כל המלל, העין נמשכת לשם, ושם לא מוזכר שזה ח"פ.
בנוסף הייתי מוסיף עוד סכו"ם סביב הצלחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה