כללי מודעה לחנות תכשיטים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוו"ד, בעיקר חשוב לי לשמוע לגבי הטיפוגרפיה ובחירת הפונט. תודה מראש.

קבצים מצורפים

• רויאל פרוג2.png
    KB 473.7 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מודעה מושכת ומרשימה ביותר!

לגבי הטיפוגרפיה הדבר היחיד שקפץ לי זה החלק של "עיצבנו לך שנה" מצד ימין לא ממש יושב על ה"נ" מתחתיו. אני מניח שזה בגלל ה"ך" שמתנגשת עם ה"צ" מתחתיה - אפשר למרכז אותו ולהרחיק קצת כלפי מעלה זה יאוורר קצת את הטיפוגרפיה ויפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
מקסים. כנ"ל לגבי יישור הטיפוגרפיה. אגב אפשר גם קצת לקצר את ה "ך"

• הוסף לסימניות
מודעה יפה, קצת מזכיר לי ראש השנה.
לגבי הטיפוגרפיה, הייתי מנסה פונט יותר חדשני לא סטנדרטי, את יכולה לשחק עם שני פונטים בכותרת.
ולשחק קצת עם הגדלים גם לא יזיק, אולי להקטין קצת את המשפט" עיצבנו לך.."

• הוסף לסימניות
תודה, זו אכן מודעה לראש השנה :)
אילו פונטים מומלצים?

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה ומרשים!

• הוסף לסימניות
מודעה מעולה.
הטיפוגרפיה לא מספיק יושבת במיוחד בכותרת. להחליף פונט יותר ריבועי ויציב.
וליישר!!

וכן מפריע הקומפוזיציה של שתי הטקסטים. תאזני קצת.

חוץ מזה, מקסים ממש!!

• הוסף לסימניות
המודעה מצויינת
2 גושי הטקסט מיותרים
יש את הכותרת, והמילה תתחדשי מתחרה איתה על תשומת הלב. פשוט תורידי אותה ותשאירי רק את הבודי-טקסט, וכמובן תמצאי לו מיקום מתאים (זה בנוסף למה שכתבו על הכותרת עצמה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1550957:
המודעה מצויינת
2 גושי הטקסט מיותרים
יש את הכותרת, והמילה תתחדשי מתחרה איתה על תשומת הלב. פשוט תורידי אותה ותשאירי רק את הבודי-טקסט, וכמובן תמצאי לו מיקום מתאים (זה בנוסף למה שכתבו על הכותרת עצמה)

תודה רבה.
הרעיון היה שהעין תעבור מגוש לגוש ותקיף את הכל. לוותר על "תתחדשי"? אולי להעביר אותו לצד השני? העליתי מודעה מתוקנת בראש האשכול.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד.

כמה המלצות:
ליישר את הטקסט מעל המילה נוצצת
ליישר לבלוק את כל הטקסט שמתחת למילה תתחדשי
לרווח מעט בין שורות הפרטים למטה

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה