כללי מודעה לל"ג בעומר

• הוסף לסימניות
בד"כ אני לא משתמשת בתמונה כרקע למודעה, אבל הפעם משום מה כן עשיתי את זה...
נראה לי גרוע...
למה???

קבצים מצורפים

• מודעה לג בעומר תשעא.jpg
    KB 596.8 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
תגדילי את השער ואז תכתבי כאילו בתוך השער
פשוט חסר כאן סדר וקריאות.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה יותר טוב?
(התמונה של רבי שמעון נראית לי מיותרת, הילדים ביקשו להשאיר אותה...:))

קבצים מצורפים

• לג.jpg
    KB 602.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
במודעה העליונה הטקסט נבלע, אפילו נבלע מאד.
במודעה השניה- מבחינת קריאות- השתפר, אין מה לומר,
רק הסטטיות שמאפיינת אותה מצליחה להוציא אותי משלוותי...
תנסי להבהיר את התמונה העליונה ממש, יש מצב? (לא שזה ירגיע את העניין הסטטי..):)
הצלחות.

• הוסף לסימניות
לא מדליקים מדורות במוצ"ש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cello;568345:
לא מדליקים מדורות במוצ"ש?
זה עדין לא ברור לי, שמעתי שרבנים אמרו לדחות ליום ראשון, אני צריכה לבדוק שוב.

איך עכשיו? מתקדם? מה דעתכם??

קבצים מצורפים

• לג1.jpg
    KB 586.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
למה אין תגובות? זה נראה בסדר או שיש מה לשפר???

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי המודעה הראשונה טובה יותר פשוט הכיתוב העליון + הבס"ד נבלע מעט, זה הכל. ברגע שתתקני את זה (מי אמר שחייבים לראות את כל השער כולל "עיר וקדיש"..- אפשר למשל לכתוב הכל על פס מחבר בין הציור של רבי שמעון לבין הלוגו של המוסדות וזה יסדר את העניין.
מודעה יפה כרגיל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש עוד דעות? דווקא לי נראה שהמודעה האחרונה יותר מסודרת, רק מפריע לי שאני חוזרת על אותו סגנון של מודעות אחרות שעשיתי.

• הוסף לסימניות
לדעתי האחרון הכי טוב. ומאוד יפה

• הוסף לסימניות
הקומפוזיציה בראשונה נוחה יותר
בשניה אהבתי את את הקלף עם האש

הבעיה בראשונה - קריאות
באחרונה - סטטיות, וחלוקה חדה ולא נוחה לעין

אולי תנסי לקחת רק את השער, בגודל של הראשונה, להפוך את הצבעים לספייה (גווני חום עתיקים כאלה) - זה ירגיע את הבלגן ברקע.
את הטקסט לכתוב על קלף עם האש וכו', מה שיתן לה נוכחות, ותוכלי לשחק בטקסט עם גווני אש
ולשלב את הקלף יפה בתוך השער, בלי חיתוכים חדים.
לגבי התמונה -
בתמונת מראה הכיתוב שמע ישראל מתהפך.....

• הוסף לסימניות
השעות מוזרות
או ב21:00
או ב22:00

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה