כללי מודעה למאפרת

• הוסף לסימניות
קו נקי ויפה
נראה לי שהלוגו מתאים לפאנית, אולי כדאי שתוריד את השערות מהלוגו ותשאיר רק את הפנים;

כל הכיתוב קופץ שורה באמצע המשפט,
גם למטה הכיתוב ליד התמונות קצת עשה לי סחרחורת , אולי להרחיק קצת מהתמונות

הקו מאוד מאוד יפה,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה,
בוגרת.... לא באמצע
הכיתוב ליד התמונות-
הייתי עושה יישור לשאר האוביקטים ונראה לי שאפשר טיפה להקטין את הפונט
למטה בין הטלפונים אפשר להוסיף פס כזה | כדי שלא יהיה רווח מיותר גם שורה מעל יש רווח,
בקיצור לעבוד שם על טיפוגרפיה
הצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא אוהב לבקש (תגובות)
אבל כעת זה חשוב לי יותר כי זה מודעה ראשונה שאני עושה
שתתפרסם בספר טלפונים ומקומון
תודה.
קצת שינויים
(הרקע השחור לא אמור להופיע זה רק שיראו את הפינות העגולות)
צפה בקובץ המצורף 85093

קבצים מצורפים

• מודעה.jpg
    1.3 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
קו נקי ויפה
מידי בהיר, האם מדובר במקומון עם דפים איכותיים?
אני מניחה שזה על כרומו (על נייר עיתון לא הייתי ממליצה לך בשום אופן)
תן קצת קונטרסט, רקע מעט יותר כהה שהמלל יבלוט
וכן המילים 'להדגיש את היופי שבך'- יעלמו לגמרי, כתב ממש קטן, תגדיל את הלוגו משמעותית

החלק של התמונות לא סימטרי וזה קצת מפריע בעין, תחלק את הקוביות שהגודל בינהן יהיה שווה
וכן המלל של ה'חדש', לא מיושר וזה פוגם בנקיות של המודעה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
לצמצם רווחים בין השורות של 'חדש' ולהרחיק קצת מהתמונות, גם משמאל וגם מלמטה.
כדאי למצוא דרך לסדר שם בלי שהשורות יבלטו ימינה בצורה לא יפה.

• הוסף לסימניות
מודעה טובה מאוד.
דוקא יותר אהבתי כשהסגול היה אחיד ובלי טקסטורה.
הלוגו מעולה (שלך?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;523700:
מודעה טובה מאוד.
דוקא יותר אהבתי כשהסגול היה אחיד ובלי טקסטורה.
הלוגו מעולה (שלך?)

תודה.
שלי הלוגו
אבל נראה לי שזה די קלאסי, לא?

• הוסף לסימניות
מודעה יפה בהחלט, שים לב לפרט קטן ואולי לא מאוד משמעותי(?!)... מכירת איפור של "בועז שטיין" כשהתמונה היא של מוצרי "קליניק"..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;523774:
מודעה יפה בהחלט, שים לב לפרט קטן ואולי לא מאוד משמעותי(?!)... מכירת איפור של "בועז שטיין" כשהתמונה היא של מוצרי "קליניק"..

שמתי לב זה לא שולי
אבל זה בגלל הלקוחות הלא מסודרים ומאורגנים

• הוסף לסימניות
משהו לא מסתדר לי בלוגו, סוג הכתב לוקח אותי קדימה לצד שמאל ואילו הדמות מסובבת אותי אחורה לצד ימין.
השאלה אם יש מצב להחליף כיוון, כך שהזרימה תמשיך להיות קדימה?
וגם אולי לא חייבים לפרט את כל תווי הפנים או שאולי זאת הנקודה?

השיער יותר מודגש ותופס את העין, ואין שם עיצובי שיער, נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה