כללי מודעה למדבקות

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו"ד למרות שכבר פורסם כך באזורים בודדים תחת הלחץ שלפני פורים.
בשביל האזורים האחרים!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה.
הפונט של הכתובות- לא "כ ברור
תוספת האדום למטה- קצת מיותרת

• הוסף לסימניות
באופן כללי - יש פה מדי הרבה מלל, וזה קצת מרצד מול העיניים,
השימוש בפונט הזה בכמות רבה כ"כ, גורם בלגן בעיניים, קצת צפוף,

את כל המלל השמאלי - הייתי מורידה לפס הלבן למטה, זה מתאים יותר לשם,
(ותעיפי משם למען ה', את מכירת המטפחות!!!!!!! זה גורם למודעה להיות מודעת באזאר)
את שני המשפטים מתחת לתמונות - הייתי מעלה שמאלה -"בואי לעצב..."
את המילים "מדבקות קיר" - הייתי מעלה מתחת לתמונות, ברקע הכהה,
הכיתוב האדום - קצת מיותר - חוץ מהאימייל,
פרטים ליצירת קשר, כולל הלוגו - אולי להעלות לפס הסגול?

חבל, כי למודעה יש פוטנציאל מצוין, והמלל מוריד מהרמה

• הוסף לסימניות
המדבקות עמידות?
מה האיכות שלהן, והאם אוכל לתת דוגמא משלי?
המודעה משכה אותי כבר...
אשמח בתשובות

• הוסף לסימניות
יש להשיג את המדבקות רק באזור מודיעין עילית או בעוד מקומות בארץ?

• הוסף לסימניות
טורקיז ומוסיקה תודה אעבוד על זה עוד קצת והעלה
(המדבקות עשויות בוניל הכי חזק בארץ! ניתן להזמין דרך האתר וגם דרך המייל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> לכל הארץ)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה