כללי מודעה למובדד גגות

• הוסף לסימניות
ערב טוב לכולם

זהו פלייר שיחולק בתיבות דואר
הכנתי מודעה ישבתיי דיי הרבה על איזה כיוון ללכת
הבידוד אמור לפתור בעיה של חום וגם קור ולכן הלכתי על הכיוון הזה בחורף יהיה ויז'ואל של אותו הגג רק עם קרה מעליו ומשפט תואם

אשמח לשמוע דעתכם על העיצוב והקופי
הבודי טקסט עדיין לא מוכן אני מחכה לו. בריבועים יהיו המעלות של איכות אחריות אמינות וכו' דברים שהיא צריכה להחליט על מה ללכת

נראה לי שצבע נוסף יכול להוסיף מעט חיות אך התקשתי בבחירת צבע אשמח לעזרה

תודה רבה

קבצים מצורפים

• 12.jpg
    KB 585 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מיה למה שינית את הגג? אתמול הוא היה מוצלח לא פחות!
כדאי שתנסי להוסיף עוד צבע למודעה הבורדו מדי שולט.

• הוסף לסימניות
ובכן זה הקושי אפשר להציע לי כמה כיוונים
מה שלא ניסיתי לא היה נראה לי

לגבי הגג ניסיתי לא יודעאם שמים לב אולי זה מיותר, כאילו שיש גג והטקסט הוא בעצם הבניין מה אתם אומרים?

תודה

• הוסף לסימניות
מניסיון כמעצב מודעות: הרעיון שלך כאילו הטקסט הוא הבניין והגג הוא הגג - זה לא נתפס כלל ואיור הגג תלוי ועומד באופן עצמאי. כדי להקפיץ את המודעה הייתי הולך על רקע צהוב מאה אחוז ואז הבורדו היה "קופץ" לעין הרבה יותר. כרגע בעיניי זה מאוד אנמי ולא מושך להסתכל אפילו במספרי הטלפון.
רעיון הגג "הלוהט" יפה, והייתי מציע שכל משבצת תהיה בגוון אחר או ברשת. קצת שיהיה "צעיר" ומושך.
אלו הצעותיי. מניסיון רב שנים ועיצוב מודעות דומות בתחום זה של זיפות/בידוד/איטום. בבקשה ובהצלחה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לשחק עם זה עוד קצת מה נראה לכם?

תודה רבה גדולה

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 625.1 · צפיות: 15
  • 22.jpg
    KB 620.2 · צפיות: 17
  • 23.jpg
    KB 588.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון והגרפיקה
לדעתי הצהוב על כרומו יצעק מידי אולי רקע בלוקים או מעבר צבע עדין
וגם הצל מתחת נעים בבית לרכך קצת

• הוסף לסימניות
מיה, האמצעי הרבה הרבה יותר טוב, לדעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה