כללי מודעה למכולת השכונתית

• הוסף לסימניות
זהו לא פלייר
אלא מודעה בכניסה לחנות
שתמקד את העוברים בסביבת החנות
ואת הקליינטים בחנות למבצעים

מה דעתכם על הלוגו?
מה דעתכם על העיצוב?

קבצים מצורפים

• לוגו.rar
    1.7 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
תסגרי את זה בpng ולא מקובץ ואז נוכל לראות ולדבר...

• הוסף לסימניות
עשיתי לך ת'עבודה...

קבצים מצורפים

• ך.PNG
    KB 316.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תודה!!
נו, מה תכל'ס?
בעל המכולת סומך עלי ואני לא רוצה בושות מכל השכונה...

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה יגרום לך לבושות, חמוד מאוד ונעים לעין!
(לא היה מזיק אם המוצרים היו מובאים בצורה יותר מסודרת - רווחים שווים ביניהם והתאמה בין הטור הראשון לשני)
שאלת מה בקשר ללוגו - לא כ"כ ראיתי כאן לוגו.
שימי לב לסימני השאלה מתחת לקפה....

• הוסף לסימניות
אני באופן אישי מהתחום ויש לי הערות על המחירים ועל העדה החרדית וכו'

כוס חד"פ -טעות
כוס קרטון
וכו' תיקונים במצורים עצמם
אשמח לעזור באישי

• הוסף לסימניות
המון שטח מת.
הקוביות קטנטנות...

בנוסף העיגול שמיועד לתחום את המוצרים לא באמת תוחם אותם, ובסך הכל מתקבל בלגן בעין.

תנסי להשתמש יותר באלמנטים של צבע מלא, ולא במעברים.

וגם , אם יש לך כוח לעוד הערה -
עדיף 2 טורים ישרים מאלכסונים.

• הוסף לסימניות
למכולת יש כתובת? מספר טלפון? משלוחים?

• הוסף לסימניות
זה נעים לעין, נכון שיש מה לשפר קצת, אבל גם כך זה נראה טוב ועושה את העבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה