כללי מודעה למכירה

• פותח הנושא zoom
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבאתי בשעתו את הלוגו לייעוץ בקובץ PDF כנראה שבגלל זה לא קבלתי מספיק תשובות
אבקש הפעם מכל מי שרואה לנכון להעיר או להאיר
שיעלה בבקשה את חוות דעתו ויכתוב מה טוב ומה צריך לתקן
(הלוגו נשאר בסוף זה, עפ"י דרישת הלקוח)
תודה מראש לכל המגיבים! :)

קבצים מצורפים

• תינוקידי מודעה-01.jpg
    3.1 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הפונט הכתום יפה מאוד,
נראה לי שמשהו בגוון של הכתום הזה (או בשילוב בין כל הצבעים פה. קשה לי לומר מה בדיוק) קצת צורם.
הפונט של המשפט הראשון לא מתאים לדעתי. נראה לי שיש פה גם קצת יותר מדי סוגים של פונטים.

מבחינת הקומפוזיציה אני יכולה לומר שמשהו לא מסתדר לי, אבל לא מבינה בזה מספיק בשביל לומר מה בדיוק... אני אשאיר את זה למישהו אחר :)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ספרתי 4 סוגי פונטים! טו מאצ'.....

• הוסף לסימניות
הלוגו נחמד ויש לו בסיס מצוין, הוא רק צריק קצת ליטושים: להוריד את הפרחים ולהשאיר רק אחד, נראה לי הכי טוב תשאירי את החולם ב נ'.
הפרחים ברקע של הלוגו גם מיותרים.

המודעה חמודה אבל עושה רושם פשוט מידי. קצת כמו מודעה שהכינו בעיתון. יכול להיות ששזה מה שצריך לשדר, זה את כבר יודעת..
כמובן גם יותר מידי פונטים.

• הוסף לסימניות
במקור הלוגו היה בצבע תכלת, לא?

• הוסף לסימניות
מלבד ריבוי הפונטים (מקסימום 2), יש גם המון קווים שקוטעים את המודעה, ניתן להוריד קצת שיזרום יותר.

• הוסף לסימניות
התחלה יפה
דרוש עוד המון עבודה בעיקר על הכיתוב

• הוסף לסימניות
למה לא להוסיף תמונה יפה של תינוק? או איזה נעל תינוק מושכת? להפחית במלל. מה שכן כותבים לכתוב בקטן למטה. רק המשפט העיקרי יהיה גדול. להוריד פונטים.
הצבעים יפים ואביביים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לקראת חג... צריך להיות בשורה קטנה למעלה.
כל הסיפור שנפתחת מכירה קבועה למעלה ממש ולא במליון גדלים של פונט ובטח לא במליון פונטים.
אולי 15% הנחה -מזה לעשות חגיגה???

חוץ מזה כל הצבעים חלשים צריך להכניס לפחות צבע חזק .
תתקנו ותעלו מחדש נראה מה יצא מזה..
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נראה לי שצבעים שונים ישדרגו בהמון את המודעה.

וכמו שאמרו קודם.. הפונטים.
בהצלחהה!!

• הוסף לסימניות
אולי משהו בסגנו המצורף (נעשה במהירות...)

בבקשה-
כמובן לשנות במלל ולעשות שכל הכיתוב יהיה בפונט אחד במשקלים שונים וכו'

קבצים מצורפים

• Untitled-01.jpg
    1.5 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה, רק האטב מסתיר חלק מהכיתוב בכרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
הרבה יותר זורם...
שרייבר ידועים כיצרני גרביים, כדאי להבליט באימג' את השינוי, שמהיום מוכרים גם בגדים.
המשפט למטה, שהוא הוא הבשורה - לא מספיק בולט.

• הוסף לסימניות
כמובן שניתן לשנות את הויזואל לפי המתאים מה שנתתי הוא סתם כיוון.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אל תשכחי שזה לא מכירת גרבים אסור לך להבליט אותן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה