כללי מודעה למכירת בנדנות

• הוסף לסימניות
בהמשך לזה
ובתודות לעוזרים ובמיוחד ל mig
אני מצרפת מס' דוגמאות:

אשמח לשמוע דעתכם :)

תודה

קבצים מצורפים

• Adv.bandana.jpg
    KB 67 · צפיות: 12
  • Adv.bandana-4.jpg
    KB 65 · צפיות: 11
  • Adv.bandana-3.jpg
    KB 62.4 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
אני חושב שהראשון הכי מוצלח

• הוסף לסימניות
גמני חושבת שהראשון..
עם כמה שיפרורים:
- מפריע לי שרואים את הקצה של הבנדנה מצד שמאל... אולי תמשיכי את זה עוד טיפה, שהכיתוב יעלה על זה?
- בכל הצורות שעשית (התכולות, והלבנות) יש לך "שפיצים" במקומות שאמורים להיות עגולים.. תרככי אותם (ע"י העיפרון באילוס).
- בחלק העליון יש טיפה בלאגן עם הכיוונים.. הלבן, הכלת והכיתוב - כל אחד פונה לכיוון אחר..

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני. החלקים העליון והתחתון ממש יפים, רק באמצע קצת משעמם. אבל ההתקדמות מדהימה!

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני
אולי תוסיפי רקע עדין באמצע

• הוסף לסימניות
יכולת לבקש ממני את המקור הוקטורי.
(בעז"ה ביום ראשון תעמדי איתי בקשר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;398059:
יכולת לבקש ממני את המקור הוקטורי.
(בעז"ה ביום ראשון תעמדי איתי בקשר)

תודה!
בכל זאת לא הרגשתי נעים לקחת לך את מה שעשית...
אז ניסיתי ליצור משהו דומה... אני ממש מודה לך! ממש עזרת לי

• הוסף לסימניות
הראשון יפה, הייתי משנה פונטים דחוף...

• הוסף לסימניות
לי מפריע הרקע הלבן.

• הוסף לסימניות
נסיון לפי הדוגמא של mig:

נסיון לפי הדוגמא של mig:
מה נראה לכם?
mig,
אני מאד מודה לך. אני לא משתמשת במקורי שלך כי אני לא מוכנה שיעשו בשבילי...אני צריכה ללמוד!! אני מקוה שזה בסדר מבחינתך שאני מנסה בערך לחקות את מה שעשית ולא לקחת את המקור.
אשמח להערות והארות
תודה

קבצים מצורפים

• Adv.bandana5.jpg
    KB 75.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י dolevdesign;398179:
נסיון לפי הדוגמא של mig:
מה נראה לכם?
mig,
אני מאד מודה לך. אני לא משתמשת במקורי שלך כי אני לא מוכנה שיעשו בשבילי...אני צריכה ללמוד!! אני מקוה שזה בסדר מבחינתך שאני מנסה בערך לחקות את מה שעשית ולא לקחת את המקור.
אשמח להערות והארות
תודה

בכייף,
איך שטוב לך.

(מתחברת יותר לאחרון :))
הרבה הצלחות.

• הוסף לסימניות
האחרון נראה יותר טוב מכולם.
מה שכן הייתי משנה את המלל,

בואי תבחרי לך את המיוחדת-בגדול יותר ולתת יותר נוכחות,
בנדנות במבצע-בקטן יותר.

הקטע התחתון נראה יותר טוב עכשיו.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
האחרון מקסים!
הייתי ממרכזת את הכותרת.
וכן להצמיד את בד כפול וכו' לשורת מחירים.

• הוסף לסימניות
ולאחר כל התיקונים....
מקוה שזה סופי,
אך בכל זאת-
מה דעתכם?

תודה רבה

קבצים מצורפים

• Adv.bandana-6.jpg
    KB 203.6 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה