כללי מודעה למכירת סריגים יוקרתיים

• הוסף לסימניות
אמנם זה כבר נשלח לעיתון, אבל זאת מודעה שאמורה להתפרסם שוב.....
מה אתם אומרים? דעות, קטילות, הערות והארות וכל שאר ירקות.....;)

קבצים מצורפים

• סיגל-01.jpg
    KB 543.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
'ברמה שלא הכרתן' צריך להפרד מהנשים והנערות
סריגים ברמה שלא הכרתן, לנשים ונערות :)

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה, הפונט לא יוקרתי
אהבתי מאוד את הרקע המתחלף.
בלוגו - הכיתוב של הכתובת לא מיושר, והצבע הלבן בוהק מדי.
ועוד משהו ממש בדקות, אני כותבת זאת רק כי אני יודעת שתעריכי את זה -
תיישרי בצורה מדוייקת יותר את האותיות במילה sigal
אם תסתירי את האות S תראי שברגע שאת חושפת אותה היא תיראה לך מדי קרובה ל-I - זה בגלל החללים הגדולים שיש בשלושת האותיות האחרונות. תרחיקי אותה קצת החוצה וזה יסתדר.

• הוסף לסימניות
באופן כללי, יפה מאוד.
1. הרקע הלבן סינוור אותי.
2. הכיתוב שעל הרקע הלבן לא ממורכז לרקע הלבן, שימי לב שהשוליים השמאליים צרים יותר.
3. וכמו שנאמר כבר יש להפריד את השורה השלישית.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
בס"ד

מצוין! רק את האותיות לעשות בצבע הסגול הכהה של הקשוטים ברקע.

• הוסף לסימניות
לא צריך את ה'מתקיימת' בשורה הראשונה
מספיק 'מכירת'.
'המכירה תתקיים' ממילא מופיע בחלק התחתון.

• הוסף לסימניות
הרקע והצבעים מאוד יפים.

נראה לי שכדאי ליישר את שורת הכתובת בבלוק ל-SIGAL
כמו"כ, להוריד את הפסיק אחרי "אלגנט".

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נקי ויפה, אבל- הפונט לא משדר יוקרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה