כללי מודעה למסדרת ארונות

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לחוות דעת מקצועית למודעה שעיצבתי
שמתי 3 מודעות עם שינויים קלים
תודה רבה
סדר בארון-01.jpg
סדר בארון-02.jpg
סדר בארון-03.jpg

• הוסף לסימניות
יפה מאד.

אולי כדאי להוריד את ה"את" בשאלה השנייה.
וכן לתת קצת מרווח בעיניים לאורך המודעה
(יותר מדי מלל לטעמי)

• הוסף לסימניות
1. האיקונים מאד חמודים.
2. מרוב מלל, לא הבנתי על מה המודעה מדברת.
3.מדברים על סדר, ואני מרגישה בלאגן...
השני נראה טוב מכולם, הרקע הלבן וההורדה של המילים העפות, גורמים לכך.

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שזה מידי מלל...

• הוסף לסימניות
.מדברים על סדר, ואני מרגישה בלאגן...
כנ"ל. בתור אחד שחובב סדר לא הייתי מתקשר אליהם...
כמו שאמרו להוריד מלל והשאר להקטין ולהראות את הסדר בתמונה לא הפכו ז"א להראות מה החברה כן עושה לא מה קורה אצלי בבית.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה. המודעה השניה הכי טובה.
הייתי שמה תמונה שמראה יותר סדר (אולי בתוך ארון מטבח שהמזון בקופסאות סגורות שקופות, אולי בארון בגדים ערימות בגדים מקופלות בדיוק...) כי בתוך הסלסילות זה נראה ששמו עד שיהיה זמן לסדר...

ולתת יותר במה לתמונה, את המלל להוריד למטה קצת
אולי גם להפחית בססגוניות, יותר צבעים שלווים ונקיים כמו מנטה, תכלת, בננה (אני חושבת מה היה קונה אותי)
והרבה לבן וריק- סדר נוצר בזכות שזורקים את השמטע'ס ולא אוגרים אז שינשמו את זה במודעה

בהצלחה רבה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בלגן
הייתי הולכת על הכוון של המודעה השניה , אבל קצת מסדרת אותה יותר

המלל שלא יהיה על התמונה בכלל ,
הייתי מחפשת תמונה יותר מסודרת כמו מה שיופי הציעה,
את כל המלל למטה , אהבתי את האיקונים את הפס שמקשר נראה לי כדאי להוריד , ולהקטין את כולו
הבלון שרשום שם הקדימו את הסדר , נראה לי צריך להיות לכוון השני
עד כאן בינתיים
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה. המודעה השניה הכי טובה.
הייתי שמה תמונה שמראה יותר סדר (אולי בתוך ארון מטבח שהמזון בקופסאות סגורות שקופות, אולי בארון בגדים ערימות בגדים מקופלות בדיוק...) כי בתוך הסלסילות זה נראה ששמו עד שיהיה זמן לסדר...

ולתת יותר במה לתמונה, את המלל להוריד למטה קצת
אולי גם להפחית בססגוניות, יותר צבעים שלווים ונקיים כמו מנטה, תכלת, בננה (אני חושבת מה היה קונה אותי)
והרבה לבן וריק- סדר נוצר בזכות שזורקים את השמטע'ס ולא אוגרים אז שינשמו את זה במודעה

בהצלחה רבה!

בקשר לצבעים המודעה אמורה להתפרסם על רבע עמוד בכח הפרסום
לכן בחרתי בצבעים חזקים שיבלטו יותר
כנ"ל. בתור אחד שחובב סדר לא הייתי מתקשר אליהם...
כמו שאמרו להוריד מלל והשאר להקטין ולהראות את הסדר בתמונה לא הפכו ז"א להראות מה החברה כן עושה לא מה קורה אצלי בבית.

המודעה נועדה לאנשים בלאגניסטים.....
אז אולי הם כן יתחברו אליה :)
אבל כמובן שאני מסכימה שיש כאן יותר מידי טקסטים וצפיפות וזה עושה בלאגן בעיניים
העניין הוא שזה מה שהלקוחה ביקשה ונראה על מה היא תתפשר.

לי הפריעה הכותרת של חדש ונתחדש
הרי זה הדבר הראשון שאמור לצעוק בעינים ואני הייתי חושבת לשים כותרת שמבטאת את המסר של המודעה כמו:"מסדרת הארונות" או נמאס מהבלאגן בארון" וכד'
אני צודקת?

• הוסף לסימניות
מצרפת את המודעה עם שינוי של התמונה

קבצים מצורפים

• Untitled-3-02.jpg
    Untitled-3-02.jpg
    KB 247 · צפיות: 57

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה