כללי מודעה למעצבת בנדנות ובגדים

• הוסף לסימניות
יותר נכון-למכירה של הבנדנות...
ניסיתי לשב תמונות של הבנדנות אבל כל מה שעשיתי זה היה נראה לי שזה הרס הכל...
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• Adv.bandana.jpg
    KB 47.1 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
אני בוחרת להגיב כרגע רק לכותרת,
כמה עולה "זה"? :rolleyes:
כשאני רואה את המודעה דבר ראשון אני רואה "זה במבצע"
מה זה זה?
יש לכתוב בנדנות במבצע ולא זה.

• הוסף לסימניות
הוסיפי רקע, שני פונט!

• הוסף לסימניות
בסיס חמוד, אבל המודעה נראית לא גמורה. חסר קצת צבע ברקע.
מסכימה עם dn בקשר לפונט.
הש"ח צריך להיות צמוד למחיר.

• הוסף לסימניות
טוב,תיקון:

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• Adv.bandana-2.jpg
    KB 83.9 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
חשבתי על רעיון לדוגמא כזו אם מוצא חן לך, אם לא סליחה על ההתערבות.
עבודה מלמעלה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 115.9 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
מיג, איזה נתינה כל הכבוד!
הרעיון ממש חמוד,
למה הכותרת באלכסון?
את השורה הראשונה הייתי שמחה למעלה ממורכז (אולי בשטח התכלת)
ואת הכותרת בשתי שורות גדולות על כל רוחב הדף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה