כללי מודעה לנופש - אשמח אם תעזרו לי לשפר

• הוסף לסימניות
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
זה יפה, הרקע של סוכות אין טבריה ממש מוריד את הרמה לדעתי.
תעשי ללא רקע.

• הוסף לסימניות
ככה לא מנקדים סוכות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!:)
מפריע לי השורות הכתובות ע"ג הסטריפים למטה, לדעתי הסטריפ למטה מספיק , תשאירי כיתוב ללא הסטריפ ותבדקי כיצד זה מתקבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;1760745:
זה יפה, הרקע של סוכות אין טבריה ממש מוריד את הרמה לדעתי.
תעשי ללא רקע.

הבעיה שהאותיות השחורות נבלעות בכל השאר.

• הוסף לסימניות
ככה יותר טוב?

• הוסף לסימניות
הרבה יותר נקי! יפה!
נסי לבצע מעברים בסטריפ ובקו המפריד מעל העליתה, בגוונים של העיטור מתחת לטופ שבנופש, זה יכול לשדרג יותר יוקרה, במקום החיצים חשבי על אייקון יותר מתאים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרבה יותר נקי! יפה!
נסי לבצע מעברים בסטריפ ובקו המפריד מעל העליתה, בגוונים של העיטור מתחת לטופ שבנופש, זה יכול לשדרג יותר יוקרה, במקום החיצים חשבי על אייקון יותר מתאים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם כבר באידיש לא הייתי מנקדת בכלל כדי שהטקסט יזרום כהברה אידישאית
סוכות אין טבריה
תרגום מילולי גס:
סוכעס אין טבעריע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוי כנרת;1760831:
אם כבר באידיש לא הייתי מנקדת בכלל כדי שהטקסט יזרום כהברה אידישאית
סוכות אין טבריה
תרגום מילולי גס:
סוכעס אין טבעריע

אהבתי! זה נשמע טוב

שימי אותם ללא הרקע
אולי בצבע לבן עם מסגרת או צל

• הוסף לסימניות
קובוץ בראשון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה