כללי מודעה לסוכות

• הוסף לסימניות
יש מלא בשאטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1766097:
יש מלא בשאטר
אפשר לקבל לינק כי אני חיפשתי ולא מצאתי ראיתי רק קופסאות פתוחות עם אתרוג לא ריקות, או סגורות.

• הוסף לסימניות
לא מתחברת........
בהסתכלות ראשונית זה לא נראה טוב בעין....

• הוסף לסימניות
לכל המגיבים תודה רבה, נראה לי שאלך על זה
ניסיתי ללכת רק על פשתן וזה לא התקבל טוב בשביל זה לדעתי צריך לצלם במיוחד ואין לי אפשרות

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2015-09-08 at 3.08.45 PM.png
    KB 171.4 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
הי 2 האחרונות הרבה יותר טובות!
קצת הפריע לי ששמת את הנעל על הקופסא - זה קצת מוזיל
ואולי קופסא גדולה יותר - תגדילי (לא יותר מידי..)
כי זה כאילו אמור להכנס לבפנים...
סה"כ יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIC.MIS;1766912:
הי 2 האחרונות הרבה יותר טובות!
קצת הפריע לי ששמת את הנעל על הקופסא - זה קצת מוזיל
ואולי קופסא גדולה יותר - תגדילי (לא יותר מידי..)
כי זה כאילו אמור להכנס לבפנים...
סה"כ יפה מאוד!
השאלה היא אם אני אגדיל את הקופסא זה לא יהיה בפורפורציה למציאות כי קופסא של אתרוג קטנה מנעל של גבר

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לנסות שהנעל יוצאת מהקופסה של האתרוג??!

חוץ מזה הכל מאוד יפה!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 456;1766938:
אולי כדאי לנסות שהנעל יוצאת מהקופסה של האתרוג??!

חוץ מזה הכל מאוד יפה!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):)
בתחילה חשבתי גם כך אבל בסופו של דבר החלטתי שכדאי שיראו את כל הנעל ברור
זוהי נעל מהקולקציה שבחנות

• הוסף לסימניות
מה שארט דירקטור עשה הכי יפה.

תלכי על זה. נעליים בקופסא מפוארת של אתרוג זה בלי קשר לדעתי...

• הוסף לסימניות
לא יודע אם כבר אמרו, הייתי שם פשתן או מעטפת ורודה של אתרוג בתוך קופסת הנעליים ועל זה מניח את הנעליים.
הרבה הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה