מודעה לסטודיו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה ש;1510562:
או לגרום ללקוח להתעמק בתמונה... :cool:

הרגע ראיתי את התגובות.. תקשיבו לא התכונתי שזה כל כך יעשה לכם רע..
תבינו שצריך לתמרן בחיים לקוחות מגיעים אלי בבקשה כזאת או אחרת כי כך הולך היום
בלי להתעמק בגיל או ברעיון..
ולכן לפעמים צריך להיות יצירתיים..
הילד כמו שאמרתי אוכל במבה.. וה'עסק' עם הפופקורן לא לוקח יותר משתי שניות עד שלא נשאר זכר..
ובנתיים לא הגיעו אלי מה'רווחה' על רשלנות:eek:;):p
ובמקום זה ממשיך ב"ה להגיע לקוחות שאני יעשה הכל שיצאו מרוצים עם תמונות שהם אוהבים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1510575:
הרגע ראיתי את התגובות.. תקשיבו לא התכונתי שזה כל כך יעשה לכם רע..
תבינו שצריך לתמרן בחיים לקוחות מגיעים אלי בבקשה כזאת או אחרת כי כך הולך היום
בלי להתעמק בגיל או ברעיון..
ולכן לפעמים צריך להיות יצירתיים..
הילד כמו שאמרתי אוכל במבה.. וה'עסק' עם הפופקורן לא לוקח יותר משתי שניות עד שלא נשאר זכר..
ובנתיים לא הגיעו אלי מה'רווחה' על רשלנות:eek:;):p
ובמקום זה ממשיך ב"ה להגיע לקוחות שאני יעשה הכל שיצאו מרוצים עם תמונות שהם אוהבים!

דוקא אני אישית לא נבהלתי... סתם זרמתי עם הקטע...
סליחה אם היה נשמע ציני..
בכל אופן הילד חמוד והתמונה יפה
(אולי מזה הייתי צריכה להתחיל.. :))

• הוסף לסימניות
עם סכין ביד של הפעוט, גם היית מצלמת? כמובן עם השגחה...
הדיון הוא לא האם את מסכנת את המצולמים שלך. אלא מה התחושה העוברת לאמא שצופה בפרסומת ומודעת לסכנה שבפופקורן.
זה לא סותר את העובדה שבאים אליך לקוחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1510592:
עם סכין ביד של הפעוט, גם היית מצלמת? כמובן עם השגחה...
הדיון הוא לא האם את מסכנת את המצולמים שלך. אלא מה התחושה העוברת לאמא שצופה בפרסומת ומודעת לסכנה שבפופקורן.
זה לא סותר את העובדה שבאים אליך לקוחות.
תרשו לי לומר שקצת נסחפתם? (נראה לי שיש קצת הבדל....:rolleyes:)
ופה מבחינתי בכל אופן נחתם הנושא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1510598:
תרשו לי לומר שקצת נסחפתם? (נראה לי שיש קצת הבדל....:rolleyes:)
ופה מבחינתי בכל אופן נחתם הנושא...
פורסם במקור על ידי אחינועם
..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה