כללי מודעה לספר

• הוסף לסימניות
בהזדמנות אשמח לשמוע גם על הכריכה על אף שהיא הודפסה כבר - אם מישהו זוכר העליתי פעם גרסה אחרת קצת מפחידה.
המודעה עדיין לא הודפסה.

קבצים מצורפים

• modaa.jpg
    KB 154.1 · צפיות: 20
  • modaa2.jpg
    KB 178.7 · צפיות: 18
  • modaa3.jpg
    KB 187 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הראשון מעולה!
צבעים מיוחדים ומתאימים.
ההדמי' יכולה להיות יותר מוצלחת, דהיינו: הדמית ביג חסרה.
_____
מזכיר את הסגנון של המודעות של פלדהיים [גסנר?]

• הוסף לסימניות
יפה. מיוחד.

בעיני השניה הטובה מביניהן. (הרקע הכהה למטה נותן תחושה יציבה לספר ולא שהוא עומד באויר כמו באפשרות השלישית.)
אווירה קצת קודרת. אולי את האפור למטה עדיף להחליף בגוון אפור-תכלכל יותר, מתוך הציור, וגם את שם המחבר בגוון בהיר מאד אפור-תכלכל.

• הוסף לסימניות
בעיני הראשונה היא הטובה ביותר. הרקע לא מוסיף (ואם כן, אז האמצעית ולא התחתונה)
אגב, ניתן להשיג בטלפון או בפל. ?

• הוסף לסימניות
הראשון לדעתי הוא הטוב ביותר, אבל הצבעים הקודרים ממש לא מסתדרים לי עם המסר המועבר. הצלחות!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, הרקע מאחור מקושקש מידי הייתי מעדיפה רקע חלק.

• הוסף לסימניות
פרסום ממש יפה!!!
אני מתלבטת בין הראשון לשני
נראה לי שהראשון עדיף
אולי אפשר לשלב ולהכניס פחות מהתמונה ברקע, ומתחת למשפטי הפרסום יהיה הרקע החלק כמו בראשון.

ועוד משהו - אולי זה קצת כהה באופן כללי, אצלי תמיד בהדפסה הרושם שנוצר הוא יותר כהה ואפלולי מאשר על המחשב, וכאן זה כבר קצת כהה על המחשב.

• הוסף לסימניות
הרקע בצבע אפור קודר מעט. נסה צבע מלכותי כמו סגול או כחול כהה

• הוסף לסימניות
עבודות מקצועיות. אני מתפעלת מהרמה. הייתי הולכת על הראשון, אבל בצבעים אחרים, או על מס' 2 ולהחליש יותר את תמונת הרקע.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
אני אוהבת את הגרסה הראשונה הנקייה.
רק לתת צל מלמטה לספר שישב על משהו.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
גם לדעתי הגרסא הראשונה היא יותר מתאימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה