כללי מודעה לעיתון

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד
גודל A4 ,כרומו
(הקווקווים משום מה מאוד גסים כאן...)

קבצים מצורפים

• 11111122255555.jpg
    KB 59.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יום יבוא [לילה...] וכל המודעות בעיתונים של אלעד יהיו באחריותך...;)

• הוסף לסימניות
מיוחד מאד!
הקומפוזיציה מאורגנת בטוב טעם!

• הוסף לסימניות
מאד יפה, רק מפריע לי שהמכשירים נבלעים קצת ברקע. צריך יותר קונטרסט לדעתי.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, גם לי הפריעו השוליים המאוד כהים, לפי דעתי תנסי להבהיר.

• הוסף לסימניות
נעים מאוד לעין, צבעים טובים!
אכן, תוכלי לעדן יותר את הקווקוים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
ממש יפה, דווקא אהבתי שזה כהה.
יש לי רעיון לגבי המבצע הזה, מבצע מדהים לרגל הפתיחה, כשראיתי את את זה כמעט התחשק לי לסובב את זה עם האצבע, אבל רק כמעט, כי הפינות עגולות. אם תתני לזה פינות ישרות זה יראה כמו ציר מבצעים מסתובב.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. עיצוב מושך וחדשני.

לגבי הלוגו שלך בצד... הייתי טיפה מקטין אותו ושם את מס' הטלפון לצידו ולא מתחתיו.

מבחינה שיווקית, קצת חסר מסר ברור מהמודעה. אין כותרת ברורה שמעבירה מסר ברור.
אבל מבחינת עיצוב, כאמור זה יפה ואטרקטיבי.

• הוסף לסימניות
יפה מאד ומיוחד!!
כדי להגדיל את המסר!
אין פה משהו שמולך...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
בחירת צבעים נכונה, הפונט ספייסר מעט חייכן ועגול אבל מתאים (מומלץ פונט יותר יציב).

לדעתי כדאי לסדר בצורה קצת אחרת:

כותרת בגדול: מהיום...
סאב טקסט (פונט לייט) בשעטו"מ נפתח... עד לרגל הפתיחה.
הויזואל עם הטקסט הנלווה (הייתי עושה חיצים כתומים כמו למטה).
מבצע מדהים וכו...
כתובת שעות פתיחה ואח"כ טלפון, כדאי לתת שם יותר אוויר.

יש כאן המון מסרים שכדאי לצמצם ולכתוב אותם בסאב טקסט כמו למשל את "מכירת כל... לרגל הפתיחה... "

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה