כללי מודעה לעיתון

• הוסף לסימניות
חברה' מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• modaa 6 6 10 .jpg
    KB 955.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
שילוב צבעים יפה.
קצת חסר אויר לנשימה.
יש לסדר את נושא הפיסוק, בפרט שנושא המודעה הוא ספרים וקריאה אך גם בלי קשר.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

השם של החנות הכי יפה פה וכו'...

• הוסף לסימניות
צמצם בין השורות, ורווח בין הפסקאות ותשאיר יותר אוויר
יש לבדק חלוקת שורות נכונה, יש בו הרבה שלא נשברו נכון.

• הוסף לסימניות
סה"כ יפה
השבירת שורות ממש מציקה בקריאה

• הוסף לסימניות
שמוליק היקר.
המודעה לא טובה.

וכעת, נא לא להיעלב... הביקורת כאן עניינית בשביל לשפר את המודעה.
בא נביט שוב במרכיבי המודעה שלך ונבין למה המודעה לא טובה.

1. טיפוגרפיה (טקסטים)
* אין כותרת ראשית, אין משפט מחץ.. מה המסר שאתה רוצה להעביר לקורא ברגע הראשון? או יותר נכון מה נראה לך יגרום לו לעצור בעמוד הפרסום שלך בעיתון? המודעה שלך מורכבת מ 3 מסרים (תודה, מבצע, יד שניה). הכותרת הראשונה צריכה להיות הדבר החשוב ובצורה בולטת..
* פונטים של טקסט לא מתאימים לפרסום. זה פונט שנועד לטקסט רציף של עלוני קודש וכדו'.
* בכותרות "לרגל שבוע הספר" ו"ספרים יד שניה" יש יותר רויח אחרי הכותרת מאשר לפני... זה מחדל!
* השבירה של השורות במקומות הלא
נכונים פשוט
מקוממת ומפסיקה את הרצף. זה נורא
ואיום ואני לא
יודעת מה מניע אנשים
לכתוב ככה

* הטקסט בכלליות מידי דחוס ונראה כסיפור אחד מתחילת המודעה עד הסוף...
* הטקסט בעיגול פתוח מ עד רצוף... נראה פשוט תקוע בעיגול. פשוט רע.

2. ויזואל
* הערימה של הספרים עוד מעט נופלת.. השכפול שם מאד בולט והספרים עומדים בצורה לא יציבה
* השם של החנות (הלוגו) לא ממורכז בתוך הרויח הלבן שבפלאח הירוק... זה ממש צורם לי..
* המסגרת הסגולה התוחמת את המודעה.. לא שוה בעובי שלה בכל המודעה..
* הפלאח הירוק לדעתי לא צריך לעלות על המסגרת..

ובעיקר, אני חושבת כמו במודעה הקודמת שלך חסר לך מיקוד.. תתמקד במסר החשוב, ותבליט אותו מאד, אחרת זה נהיה כמו עוד מודעה מלאה מסרים מתישים בלי נוכחות..

• הוסף לסימניות
יפה, ועם מעט שיפורים יכול להיות יפה מאוד.

נוסף להערות קודמי, הכי הציק לי בעיניים אלה הריבועים הירוקים שעולים על המסגרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושית;401250:
שמוליק היקר.
המודעה לא טובה.

וכעת, נא לא להיעלב... הביקורת כאן עניינית בשביל לשפר את המודעה.
בא נביט שוב במרכיבי המודעה שלך ונבין למה המודעה לא טובה.

1. טיפוגרפיה (טקסטים)
* אין כותרת ראשית, אין משפט מחץ.. מה המסר שאתה רוצה להעביר לקורא ברגע הראשון? או יותר נכון מה נראה לך יגרום לו לעצור בעמוד הפרסום שלך בעיתון? המודעה שלך מורכבת מ 3 מסרים (תודה, מבצע, יד שניה). הכותרת הראשונה צריכה להיות הדבר החשוב ובצורה בולטת..
* פונטים של טקסט לא מתאימים לפרסום. זה פונט שנועד לטקסט רציף של עלוני קודש וכדו'.
* בכותרות "לרגל שבוע הספר" ו"ספרים יד שניה" יש יותר רויח אחרי הכותרת מאשר לפני... זה מחדל!
* השבירה של השורות במקומות הלא
נכונים פשוט
מקוממת ומפסיקה את הרצף. זה נורא
ואיום ואני לא
יודעת מה מניע אנשים
לכתוב ככה

* הטקסט בכלליות מידי דחוס ונראה כסיפור אחד מתחילת המודעה עד הסוף...
* הטקסט בעיגול פתוח מ עד רצוף... נראה פשוט תקוע בעיגול. פשוט רע.

2. ויזואל
* הערימה של הספרים עוד מעט נופלת.. השכפול שם מאד בולט והספרים עומדים בצורה לא יציבה
* השם של החנות (הלוגו) לא ממורכז בתוך הרויח הלבן שבפלאח הירוק... זה ממש צורם לי..
* המסגרת הסגולה התוחמת את המודעה.. לא שוה בעובי שלה בכל המודעה..
* הפלאח הירוק לדעתי לא צריך לעלות על המסגרת..

ובעיקר, אני חושבת כמו במודעה הקודמת שלך חסר לך מיקוד.. תתמקד במסר החשוב, ותבליט אותו מאד, אחרת זה נהיה כמו עוד מודעה מלאה מסרים מתישים בלי נוכחות..

כל הכבוד על ההשקעה.
ביקורת מקיפה מתוך כוונה לשפר ולעזור.

• הוסף לסימניות
שלום שושית
אשדדל לענות על ראשון ראשון ואחרון אחרון
קודם כל תודה רבה על ההשקעה ועל הארות, קיבלתי הרבה

א. המודעה היא לכתחילה ללא כותרת ראשית שלושת הכותרות חשובות באותה המידה (תתפלאי אבל יש מקרים כאלה) בקשר לפונטים אנחנו חנות חדשה יחסית ואין לנו מאגר פונטים (רק מה שבא עם ווינדוס
ועם זה אני צריך לעבוד הבוס שלי מודע לזה ואני מקווה שבקרוב נרכוש פונטים)
בקשר לרווחים בטיפוגרפיה אני וודאי לא מומחה גדול ואני מודע לזה, עם זאת כל עוד זה נעים לי לעין
אני מאמין של"אנשים פשוטים:" שלא כל-כך מתייחסים לפרטים הקטנים זה גם יהיה נעים (אני תמיד מראה לעוד אנשים את הפרסום שאני עושה חוץ מהחברה המקצוענים בפרוג)
2. מחוסר זמן ככה הספרים יצאו ובעיני זה כזה גרוע( ראי תגובות החברה' בפרוג שלא התייחסו ל"ערמת הספרים: כלל בהארותהם)
בקשר ללוגו של החנות והפלאח הירוק שלא שווה בין שני הצדדים , זה העיצוב של הלוגו וזה בכוונה ככה וזה נבנה בשיתוף עם אחד מגדולי הציירים והמעצבים בארץ(אם את רוצה אני יכול לומר לך את שמו)
בגדול שצד אחד גדול מהשני זה מראה על דינמיות.
מסכים איתך בעניין שהפלאח נופל על המסגרת

שוב תודה ויישר כח
אשמח שתכתבי לי מה את חושבת על הדברים שכתבתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shmuel;401328:
שלום שושית
אשדדל לענות על ראשון ראשון ואחרון אחרון
קודם כל תודה רבה על ההשקעה ועל הארות, קיבלתי הרבה

א. המודעה היא לכתחילה ללא כותרת ראשית שלושת הכותרות חשובות באותה המידה (תתפלאי אבל יש מקרים כאלה)

אסור שזה יהיה, תחליטו עכשיו מה באמת הכי חשוב, אחרת מרב עצים לא רואים את היער.
כאשר יש מסר מרכזי ומסרי משנה יש יותר סיכוי שמשהו כלשהו יתפס מה שלא קורה כשהכל שווה.
(כמשל, דמיין מוזיקה בה כל הכלים באותה עצמה)

אני מאמין של"אנשים פשוטים:" שלא כל-כך מתייחסים לפרטים הקטנים זה גם יהיה נעים

אנשים פשוטים שמבקשים מהם הם מסתכלים, ואכן לא מבינים. בעיתון, אותם אנשים פשוטים אם יהיה להם לא נח הם פשוט ידפדפו הלאה.

עד כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;401257:
יפה, ועם מעט שיפורים יכול להיות יפה מאוד.

נוסף להערות קודמי, הכי הציק לי בעיניים אלה הריבועים הירוקים שעולים על המסגרת.

בדיוק הדבר הראשון שהפריע לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה