כללי מודעה לעצמי (גרפיקאי ומעמד)

• הוסף לסימניות
הלוגו ברקע הלבן הוא הלוגו הקיים שלי.
מכיוון שמודעה כזו עשויה שלא לבלוט (שמינית במקומון) אני מנסה לעשות גירסא בעלת רקע כהה ובצבעים בולטים.
איזה שילוב צבעים יותר טוב?
יש לכם אולי הצעה לשיפור המודעה כך שתהיה יותר מוכרת?

קבצים מצורפים

• מודעה ולוגו עכבר אדום - עותק מוקטן.jpg
    KB 12 · צפיות: 15
  • מודעה עכבר אדום על שחור - עותק מוקטן.jpg
    KB 604.4 · צפיות: 16
  • מודעה עכבר זהב וכסף על שחור - עותק מוקטן.jpg
    KB 605.3 · צפיות: 13
  • מודעה עכבר תכלת זהב - עותק מוקטן.jpg
    KB 608.4 · צפיות: 13
  • מודעה עכבר חום - עותק מוקטן.jpg
    KB 612.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
האחרון הכי מתקשר לי לתחום הספרים..

• הוסף לסימניות
הצבע האדום הכי מושך ויפה,
(לענ"ד)חסר משהו גדול שיתפוס את העיין
אולי להגדיל איך שהוא את המשפט 'סטודיו לעיצוב...'

עבודה באמת יפה!

• הוסף לסימניות
הראשון והאחרון יפים מאוד

• הוסף לסימניות
מאד אהבת!
את האחרון במיוחד
סתם ככה כדאי לשים לב איזה צבעים ב"דכ הולך בשמיניות וכדאי לתכנן את המיקום שיבלוט (בשיתוף עם העיתון)

• הוסף לסימניות
האחרון מתאים למקצוע יותר מהשאר, על אף שהם יפים.
השאלה מה נכון יותר ממה יפה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כך בחשבון שאם זה מקומון שמודפס בהדפסת רוטציה (כמו העמודים הפנימים של כח הפרסום9 הכיתוב על השחור לא יצא מספיק ברור כי הע\אותיות דקות מדי. כנ"ל בעיתוני חדשות. גם על הדפסת כרומו משובחת אני מתלבטת מניסיון העבר אם זה עדין מספיק - אולי תעביר למשקל מדיום / בולד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה