כללי מודעה לעתון

• פותח הנושא LF4
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מפורסם בעמוד שלם.

קבצים מצורפים

• שעון ש ל.jpg
    KB 471.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מה זה השם הזה של החברה. לא מצלצל טוב.
לגבי המודעה מעניינת.
אולי לתת איזה הצללה לשיח. ולסדר קצת את הרהיטים שעל השעון

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה, השעון בהחלט מודגש ותופס את העין, אבל יש בעיה עם הרהיטים שבשעון הם גדולים מדי וגם
כל אחד פונה לכיוון אחר יתכן שכדאי לתחום אותם בתוך עיגול כדי שישתלבו עם שאר הרהיטים, כמו כן עדיף שכל הרהיטים יפנו לכיוון אחד ממול נראה לי שזה יהיה יותר מוצלח וכן הדף מאד לבן ונקי לפעמים טקסטורה עדינה יכולה לשדרג מודעה, כדאי לנסות

• הוסף לסימניות
רעיון יפה. אך הביצוע לוקה בחסר. [מידי נקי ומעט חיוור]

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
רעיון יפה,ביצוע גם, התיחסי להערות לגבי כוון הרהיטים. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כך זה יותר מוצלח מבחינה עיצובית.
מתנצל על חוצפתי - -

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 165 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אחלה שיפור למודעה cmyk קנאת סופרים תרבה חכמה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;393732:
כך זה יותר מוצלח מבחינה עיצובית.
מתנצל על חוצפתי - -

זו לא חוצפה, אלא נתינה ברמה גבוהה יותר.
כך דעתי, למרות שאני בטוח שיש פה כאלה שחושבים שזה נובע ממניעים אחרים.

• הוסף לסימניות
המודעה טובה, ואני מצטרף לשיפור של CMYK.
בכל זאת הייתי כותב את המילים של השיח בכתב שחור ולא לבן. לבן על גבי אפור יוצא בהיר מידי. אולי גם לעשות אותם בבולד.
(שם החנות באמת לא מצלצל, אבל זה לא תלוי בגרפיקאי...)

• הוסף לסימניות
רעיון יפה מאד, ביצוע דורש יותר שפשוף.

אני חושבת שהנחת הרהיטים על השעון הורסת, תהיי יותר קריאטייבית או שתעשי מחוגים בלי שעון כאשר במקום הספרות 12 3 6 9 יהיו הרהיטים. או שתניחי את הרהיטים מסביב השעון במקביל למיקום השעות..

תנסי את זה.

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה אך הביצוע צריך כצת שיפור.
האם זה אמור להיות ש"ל?
יש אזשהו משו מתחת לכיסא של הסיפרה 12
וגם הארון ספרים לא כ"כ ברור
בהצלה (הכיוון יפה מאוד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה