כללי מודעה לצלם

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
מצורפת מודעה לצלם, שמשום מה אני לא שקטה לגביה..
אשמח לחוו"ד ועצות..
תודה לכולם!

קבצים מצורפים

• צלם בני דוגמא.jpg
    2.7 MB · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
הקשת השחורה קצת זרה ולא משלבת.
נסי לשלב בדרך אחרת.
את הרווח בין שורות הטקסט אפשר לצמצם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמיS;440328:
מה זה משויצונים?
תמונות בפורמט קטן, כרוכות בספירלה, לצרכי השווצה, כשמם...

עבודה נאה, בחירת פונט מוצלחת.
הטיפו צריכה ארגון מחודש. (צמצום, ריכוז והזזה)
וכפי שאמרו קודמיי, הקו השחור צ"ע.

• הוסף לסימניות
לדעתי להחליף את הקו השחור בבז' באזור הצבע של השמלת כלה...
ס"ה יפה מאד

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!
אני אשנה את הטקסט..
נכתב ע"י shukimedia;440352:
לדעתי להחליף את הקו השחור בבז' באזור הצבע של השמלת כלה...
ס"ה יפה מאד
זה לא יהיה חיוור מידי?

• הוסף לסימניות
כשאני אברר על צלם לחתונה שלי, אני לא אחפש את הצלם שיתן לי משויצונים והגדלה בחינם...
משום מה זה מה שבלט לי כאן במודעה עוד לפני שראיתי את ה"צילום אירועים ברמה".

לענ"ד צריך להגדיל קצת את השם של הצלם, או להקטין את כל שאר הטקסט, וכן לשנות את הסדר - ששם הצלם יהיה מעל כל ה"הטבות" שיש לו להציע.
וכמו שכבר אמרו כאן, הקו השחור לא משלב בין התמונות אלא גורע.

• הוסף לסימניות
מלבד מה שכבר העירו, לי בעיקר הפריע שנראה במבט ראשון שמדובר בסלון לשמלות כלה... אולי לבחור תמונה אחרת כמו הרגע של נתינת הטבעת וכו'.
וכן הקשתות המעניינות בצד זורמות למדי הרבה כיוונים, שמנסים לנחש מה זה בא ליצור.

• הוסף לסימניות
גם לי ברגע הראשון היה נראה שמדובר בפרסומת לסלון כלות. כדאי להחליף את התמונה.

• הוסף לסימניות
גם ממבט שני זה די נראה פרסום לסלון כלות
למה שלא תמשיכי עם הרקע לאורך כל הדף?

• הוסף לסימניות
זה נראה מודעה לשמלות כלה
ולא אירוע
אם בכל זאת אם בחרת את האלמנט של השמלה
כדאי לתת אותה כחלק קטן כאוירה בתוך או על משהו
לא בפוקוס מלא

• הוסף לסימניות
שיניתי לגמרי את המודעה.
איך זה עכשיו?
החום לא כהה מידי?

קבצים מצורפים

• מתוקן צלם בני.jpg
    KB 574.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
כיוון יפה, גישה נעימה מאד. רק כמו שאמרו, לשנות את תמונת השמלה ואולי דרך תמונה שונת יתווסף מעט צבע שיתן חיות, צריך לבדוק.
גם יש צורך לארגן את הטקס.

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב ששינית את המודעה.
יפה, מיוחדת יותר אבל סיגנון נדוש קצת- לא מפריע.
את הרקע החום הייתי מאפירה קצת- לפי התמונה.
משום מה השם של הצלם נאבד בחלל הלבן

• הוסף לסימניות
במבט שני, יותר מעצבן אותי הטקסט. הוא כתוב בצורה לא יפה ולא מאורגנת, מבחינה לשונית.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את המודעה החדשה,
לתת לתמונה צל.
את הטקסט צריך לסדר כי קוראים אותו כמו קטע

• הוסף לסימניות
להחליף את החום. אולי לאפור קצת כחלחל.
ולסדר את הטקסטים. טיפוגרפיה,

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את החום, אבל-
אם את הולכת על החום, תשארי איתו, כי חום, ולבן, ושחור ואפור- זה יותר מדי... אם ית עושה את החום לאפור זה היה יותר מדי חד- גוני... אם את דובקת בחום, אז תעדי גם את השם בחום מאותו סוג, רק מעט יותר כהה, או עם מסגרת דקיקה שחורה מסביב לטקסט (הצעה, לדעתי בלבד...)
אבל עדיין, בחירת התמונה היא כמו של חנות לטבעות נישואין... למה הוא לא נותן לך תמונת חתונה?
אולי תמונה של החלק התחתון של החתן והכלה בחופה? (שרואים רק את המכנסים+נעליים, ושמלה) כי זה נראה שהוא צילם אותה באירוע, ואילו שתי התמונות האלה נראות כאילו צולמו לפרסומת - של חנות שמלות, ושל חנות תכשיטים לכבוד מבצע טבעות אירוסין+נישואין או משהו...
גם הטקסט ערוך הצורה לא נעימה... האם זה פלייר? מודעה לעיתון?
משהו בטקסט מפריע לי... ה-"ובנוסף". נראה לי בלי ה "ו". וממש צ"ע הטקסט...

• הוסף לסימניות
העירו קודמיי הכל. רק רציתי להפנות את תשומת ליבך ותשומת ליבו של הצלם. 2 טבעות זה מנהג הגויים! (אחד החתן נותן לכלה, ואת השני- הכלה לחתן....) רק לי צורם לראות את הסמל הזה בהזמנות חתונה וכל מה שקשור לחתונה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה