כללי מודעה לצלם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;441239:
2 טבעות זה מנהג הגויים!
ידעתי שזה יבוא.
לא תמיד צריך לקפוץ. כולה מדובר פה בטבעת יהלום וטבעת נישואין. מנהג ישראל בהרבה קהילות לתת לכלה. לתשומת ליבך.

• הוסף לסימניות
טבעת אירוסין וטבעת נישואין זה לא מנהג גויים.
זה לא שתי טבעות נישואין- זה אחת עם יהלום, אחת חלקה...
אבל זה לא משנה-
זה לא תמונה שמתאימה לפרסומת של צלם. זה תמונה של חנות לטבעות... תמונה של צלם אירועים ה תמונה מאירוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ck770;441242:
זה לא תמונה שמתאימה לפרסומת של צלם. זה תמונה של חנות לטבעות... תמונה של צלם אירועים ה תמונה מאירוע.

חולקת עליך...
אני חושבת שזה מתאים מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;441241:
ידעתי שזה יבוא.
לא תמיד צריך לקפוץ. כולה מדובר פה בטבעת יהלום וטבעת נישואין. מנהג ישראל בהרבה קהילות לתת לכלה. לתשומת ליבך.

נכתב ע"י ck770;441242:
טבעת אירוסין וטבעת נישואין זה לא מנהג גויים.
זה לא שתי טבעות נישואין- זה אחת עם יהלום, אחת חלקה...
אבל זה לא משנה-

נכון שאפשר להגיד ששניהם לכלה...
אבל הרעיון עדיין צורם לי. כי במקור זה סמל של מנהג גוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;441269:
חולקת עליך...
אני חושבת שזה מתאים מאוד.
גמני. :cool:
(במחשבה ראשונית בלבד. לא התעמקתי).
נכתב ע"י שיר770;441273:
נכון שאפשר להגיד ששניהם לכלה...
אבל הרעיון עדיין צורם לי. כי במקור זה סמל של מנהג גוי.
אפשר להבין למה, ריבונו????
למה לתת לכלה עוד טבעת מלבד טבעת הנישואין, זה כבר 'סמל של מנהג גוי'?!
אולי לענוד שתי טבעות זהו גם כבר 'סמל של מנהג גוי'???
בחיאת! :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;441282:
אפשר להבין למה, ריבונו????
למה לתת לכלה עוד טבעת מלבד טבעת הנישואין, זה כבר 'סמל של מנהג גוי'?!
אולי לענוד שתי טבעות זהו גם כבר 'סמל של מנהג גוי'???
בחיאת! :rolleyes:

תאמת... קצת מוזר לי שזה לא צורם לך...
כי זה סימן מנהג גוי כפשוטו...
רק את פירשת את זה לפי החוש היהודי וגיירת את זה ל- 2 טבעות לכלה.
אבל תהיי בטוחה שלא הכוונה לזה... (את גם יכולה לראות שהטבעת השניה היא טבעת גברית יותר...)

בכל מקרה, לי זה צורם... אולי אני בעמדת דעת יחיד? לא נורא. נשארתי בדעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;441304:
תאמת... קצת מוזר לי שזה לא צורם לך...
כי זה סימן מנהג גוי כפשוטו...
רק את פירשת את זה לפי החוש היהודי וגיירת את זה ל- 2 טבעות לכלה.
אבל תהיי בטוחה שלא הכוונה לזה... (את גם יכולה לראות שהטבעת השניה היא טבעת גברית יותר...)
זה בודאי היה צורם לי מיד,
לו היה מדובר בשתי טבעות נישואין, מנהג גויי לחלוטין.

זה נשא חן בעיניי, כצמד טבעות כלתיות להפליא:
טבעת יהלום וטבעת נישואין, כדין וכמנהג בהרבה קהילות ישראל חסודות וכשרות. ללא שום גיור והרהור, זה פשוט מה יש בתמונה מלכתחילה.

סוף נושא.

• הוסף לסימניות
נו...? (סקרנית)
יש שינויים ועדכונים במודעה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה