כללי מודעה לקוסמטיקאית

• הוסף לסימניות
המודעה הראשונה היא זו הקיימת וניסיתי מעט לשנות
האם זה משופר לדעתכם? מה יש לשנות? אמנם איני יודעת עדיין את דעתה אך בכל אופן ארצה לדעת אפילו רק בשבילי
תודה רבה מראש

קבצים מצורפים

• פנים מאירות ישן.png
    KB 730.6 · צפיות: 32
  • פנים-מאירות-חדש.png
    KB 742.2 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
למה לא לצמצם מעט טקסט:
אני עורכת לך מלמעלה:
משהו כמו:
תחזירי את האור לעיניים.
ב: (כאן שם העסק)
וכאן תביאי אייקונים מתאימים ותכתבי מתחת לכל אחד את סוג הטיפול.
שהמודעה תהיה נקיה יותר.

• הוסף לסימניות
אחלה שדרוג ללא ספק!

זה בסדר גמור שהטקסט מיושר לשמאל, אבל לפי דעתי פחות נוח כשמדובר בשירותים שונים שהקוסמטיקאית מציעה, ואמורים להיראות יותר בתור רשימה.
תנסי ליישר לימין ולשים לפני כל שורה אייקון תואם, כמו שהציעו מעליי.

בנוסף... ה"t" בלוגו מזכירה לי קצת שתי וערב. נסי לעדן אותה מעט.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אכן שדרוג!
לדעתי צריך לתת עוד רווח בין שורות הפירוט, הן מאוד צפופות
ולהוריד את קו המתאר של האותיות "פנים מאירות" למטה
לשנות ל:"טיפול מיוחד לכלה", יותר זורם...

• הוסף לסימניות
צריך להיות - פנים מאירים, בזכר
(פן אחד, שני פנים)
השינוי שלך בהחלט משפר
מצטרפת לדעות ליישר את רשימה לימין ולהוסיף אייקונים לשורות, ולרווח ביניהן
במידת הצורך תוכלי להעביר את התמונה לצד השני

ומומלץ גם להגדיל עוד את הכותרת (זה מה שאמור למשוך)
ולשבור אותה ל-3 שורות במקום 2
(אין בעיה עם כותרת ארוכה כל עוד היא ברורה ומעבירה את המסר שלך)

• הוסף לסימניות
אני אישית חושבת שדבר כזה אמור לשדר סוג של אלגנטיות ולכן נראה לי שכדאי בכלל להקטין

את הכתב

בהצלחה!!:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה