כללי מודעה לקופה של צדקה שכונתית

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• עלון A5 copy.jpg
    KB 400.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לי נראה ש"ועתה שבעתי" מיותר לגמרי, אבל המזמין חושב שבלעדי זה המודעה לא תובן מספיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;542616:
לי נראה ש"ועתה שבעתי" מיותר לגמרי, אבל המזמין חושב שבלעדי זה המודעה לא תובן מספיק.

לא רק שהוא מיותר - הוא גם הורס את המראה של המודעה.

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי להרחיק טיפה את המרכאות של הציטוט מהרמב"ם שלא יתנגשו במסגרת

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי.. חזק ביותר ואכן ה"עתה שבעתי" מיותר ומסר מובן לחלוטין גם בלי.
(ו.. תודה על ה"הרהור תשובה")

• הוסף לסימניות
הגרסה המתוקנת

...

קבצים מצורפים

• עלון A5 copy.jpg
    KB 284.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
חזק מאוד
נקי ויפה

• הוסף לסימניות
המדהים שזה כולו טיפוגרפיה. אפס אלמנטים.

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה בסדר גודל.
הרעיון ענק
אבל, קצת מפריע לי שיש כאן נימה של תוכחה לתורמים מצד הנתמכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;542783:
מודעה מקסימה בסדר גודל.
הרעיון ענק
אבל, קצת מפריע לי שיש כאן נימה של תוכחה לתורמים מצד הנתמכים.
אני רואה את התוכחה מצד הרמב"ם, ומגבאי הצדקה. אין כל אזכור לנתמכים מלבד הצגת המציאות העגומה שהם רעבים.
מודעה חזקה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה