כללי מודעה לקייטרינג

• הוסף לסימניות
הרבה זמן כבר לא התעסקתי עם העיצוב וקצת החלדתי :(
כעת אני מנסה שוב לחזור לעולם הגרפי...
חוות דעתכם על מודעה לקייטרינג.
ודרך אגב את השוליים הלבנים איך אני מורידה כשאני מייצאת קובץ מאילוסטרייטור?
תודה רבה

קבצים מצורפים

• מודעה.jpg
    KB 615.3 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון-לשנות את הפונט.
להוריד סימני קריאה!!!!!!!!
למרכז את השורה הראשונה ביחס לאחרות.
מה זה עיטור מצד שמאל? תנסי משהו יותר סולידי. פחות עמוס.
לגבי השוליים: אפשרי בעיקרון רק בייצוא PDF.

• הוסף לסימניות
את השוליים בשמירה לתמונה לסמן וי בuse artboards
ולנסות לעשות יותר עניין במודעה

• הוסף לסימניות
מה תוכן המודעה? זה קייטרינג שעובד רק עם אולמי בית יעקב? וחוץ ממנו גם יש עוד קייטרינגים שעובדים עם האולם? ככה אני התרשמתי
אע"פ שהמספר טלפון של הקייטרינג, עושה רושם קצת יותר מקצועי מקייטרינג זול, שעובד רק אם אולם אחד לפעמים במחיר מוזל. מה המודעה אמורה לשדר?
ותמונות של חצי מנה לי אישית לא עושות הרגשה טובה. מה אני יקבל רק חצי?

• הוסף לסימניות
דוד, מה רצית מהמספר טלפון...

• הוסף לסימניות
להקטין, ולתחום את ה"חדש" (אולי: בתוך עיגול), יותר גבוה, ואולי אף יותר שמאלה.
לשנות פונטים

את השורה של למזמינים אירוע, לחלק ליותר משורה 1.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונים!!!
מדובר על קייטרינג שעובד רק אם אולם בן יעקב

• הוסף לסימניות
ב״ה

אני לפני כל עבודה (כמעט..) מחפשת עבודות קודמות שלי שעשיתי בנושא/מחפשת השראות באינרנט... בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אז אולי תחפשי איזה לוגו של האולם אם יש, ושהמחיר המוזל יהיה בגלל הדיל עם האולם. ותנסי ליצור הרגשה שזה הקייטרינג היחיד של האולם. אם זה באמת הקייטרינג היחיד - תקראי לזה 'קייטרינג אולמי בית יעקב'.
ולדעתי 'חדש' בקייטרינג לא עושה רושם טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה