כללי מודעה לשיפוצים

• הוסף לסימניות
הנה הקובץ, סורי שכחתי לצרף

:)

קבצים מצורפים

• מודעה שיפוצים-1.png
    KB 535.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חמוד מאד.
כדי להוסיף הצללה מתחת השלט שעליו מופיעה הכותרת הראשית
זה גם יראה אמיתי יותר וגם יבלוט יותר.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
הייתי משנה את הפונט של הכותרת לאחד המשקלים העבים של הפונט מתחת ומגדילה עוד את הכותרת, זה בעצם העיקר במודעה, לאחר שאנשים תפסו את המילים הללו - הם ימשיכו לקרא גם את האותיות הקטנות, ולכן חשוב מאוד מאוד שזה יהיה קרי וגדול. בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
דבר 1 חשוב מאוד!
בבקשה לשנות את המברשת מתחת למילים "שאין לה פשרות"
זה מברשת מוכרה וזה מאוד מפריע! (רק לי זה מפריע?!)

• הוסף לסימניות
קיבצתי את כל ההערות/הארות והעלתי מתוקן

משהו מוצא עוד משו להשביח את המודעה?

קבצים מצורפים

• מודעה שיפוצים.png
    KB 977.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י shifra19875;1174522:
משהו מוצא עוד משו להשביח את המודעה?

כן. בהסתכלות הראשונית המרפרפת, החור בצד ימין היה מראה לי כעין מקק או סוג של גו'ק אחר.;)
נראה לי שכדי לשנות אותו מעט שלא יהיה כ"כ צר אלא מעט לשפצו/ לשוברו עוד מעט לרוחב.

• הוסף לסימניות
תגידו רק לי זה מזכיר את משחק כלי העבודה של הילדים?

• הוסף לסימניות
כמה תיקונים שכדאי לבצע:
* האלמנט שעליו מופיע הכותרת הראשית נראה קצת מרחף באוויר
צריך להצמיד אליו יותר את הפס האפור
* כדאי להגדיל קטע מסוים מהטקסט השוטף על מנת שימושך את העין.
* כמו שציינו לפני, צריך לעבוד יותר על השבר בצד ימין.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה אבל ממך הייתי מצפה ליותר:rolleyes:
לדעתי כל הוקטורי כאן לא משדר רצינות

• הוסף לסימניות
מי זאת?? אני סקרנית

תודה על ההערה לא חשבתי על זה
נכתב ע"י RE;1174885:
לא יודעת למה אבל ממך הייתי מצפה ליותר:rolleyes:
לדעתי כל הוקטורי כאן לא משדר רצינות

• הוסף לסימניות
אני הייתי שמה כלי עבודה אחד, לא את כל המשחק הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה