כללי מודעה לתרפיסטית

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד,
מודעה קטנטנה...עם הרבה מלל,
רבע עמוד (8*12)

קבצים מצורפים

• 112233.jpg
    KB 26.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מאד יפה ומרענן! אבל הייתי מצפה שבמודעה יוצג תכלס משהו שמביע משחק- במה, וילון אדון, ילד עם מסיכה אולי, ולא שתיל..
הערה: באחת השורות האחרונות כתוב "מחשק"- ולא משחק.

• הוסף לסימניות
יפה!
לדעתי המודעה מבטאת התחדשות פריחה ויציאה מהסבך מה שגם מתאים מאוד לטרפיסטית, אולי כדאי לשלב משהו שמביע משחק אבל חשבתי שאולי זה יראה משחקיה ולא טרפיסטית.
שילבת את הטקסט מאוד יפה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ונקי, האלמנט הזה עם העלה מוכר מאוד... אולי כדאי משהו אחר

• הוסף לסימניות
תודה על הערות!!
לדעתי משחק יביא למקום של משחקיה...המטרה הרבה מעבר...
לגבי האלמנט--מבדיקה יסודית שעשיתי הוא מוכר לאנשי הגרפיקה ולא לעמך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המביט;348368:
זה מזכיר מודעות לטיפוח ולא טיפול נפשי...

איזה מודעות לטיפול נפשי אתה מכיר??
אשמח לשמוע...

בכ"א עלה מסמן התחשדות ורעננות ,גם פה זאת המטרה...
הוספתי את האבנים לבטא את הקושי..
כל אמא שיודעת במה מדובר יכולה להתחבר לויזואל,(אני מקווה...)

בכ"א לכן העלתי ואשמח לשמוע עוד דעות...

• הוסף לסימניות
אמנם גם לי בשניה הראשונה היה נראה שמדובר במשהו מהדברים הטבעיים ההוליסטיים וכאלה, זה העלים, זה הצבע הירוק... למרות זאת זה נראה לי בסדר, כי תרפיה גם היא מסוג הטיפוליים האלה והצבעים מתאימים מאד בסה"כ.
ולגבי הלוגו שלך- הוא כל כך יפה וזה מעצבן אותי ששמת אותו עקום על רקע שחור, שימי מתחתיו את אותו אפור שכאן, בבקשה...

• הוסף לסימניות
עיצוב נקי ויפה.
2 הערות שלא קשורות לעיצוב - הייתי מדגישה את המילים 'בנך' ו'ביתך', וב-'אפשר לצאת מזה' השני (זה שבתוך כל המלל) הייתי משנה את השלוש נקודות לסימן קריאה. זה לא מוצלח פעמיים גם בכותרת וגם בפנים.

• הוסף לסימניות
היי
אולי תוספת תמונה של ילד ביישן חבוק בגבעול וראש מציץ ( כמו ילד שמחבק את הרגל של אבא או אמא שלו?

• הוסף לסימניות
בס"ד

יפה מאד! עבודה נקיה וטובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה