נכתב ע"י obyektiv;666124:עבודה מיוחדת.
מהיר יותר? למה המהירות חשובה?
נכתב ע"י שוקירייטר;666082:עבדתי בדפוס גם דפס וגם גרפיקאי חחח
זה שייך לאשכול של נוייברט.![]()
נכתב ע"י דויד א;666245:יפה מאוד
אז מה אם עבדת בדפוס
הרגע ראית שאתה עושה טעות שאין לך בליד פנימי
(לא חסרים אנשי דפוס שעושים טעויות)
נכתב ע"י שוקירייטר;666253:זה לא קשור עוד לא סגרתי לדפוס....
נכתב ע"י miris;666255:לא קשור שעוד לא סגרת לדפוס.
אם עבדת בדפוס אתה אמור לדעת שהפרטים יכולים להיחתך, הם קרובים לקצה
וזה לא קשור לבליד החיצוני וכמה בליד תעשה.
זה בליד פנימי. פנימי. פנימי.
נכתב ע"י שוקירייטר;666261:כשאני עובד על חומרים באינדיזיין אני מגדיר בליד פנימי בהתחלה
אבל באילוס אני יוצר עם גרידים שלא נראים במסמך.
נכתב ע"י showshana;666316:אבל למה לעבוד על כזה דבר באילוס?????????????
גרפיקאים מקצועיים, מה שאפשר עושים באינדיזיין!
(כמובן נעזרים בלינקים של פוטושופ ואילוסטרייטור)
וחלילה לי להוריד ממקצועיותך...עשית עבודה מצויינת.
נכתב ע"י שוקירייטר;666328:עבודה עם נקודות קשה באינדיזיין אז אני יוצר באילוס וסוגר באינדיזיין.
נכתב ע"י showshana;666316:גרפיקאים מקצועיים, מה שאפשר עושים באינדיזיין!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים