כללי מודעה - מזל"ט

• הוסף לסימניות
מה דעתכם חברים?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 964.5 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
את הכתר הנדוש תחליף.
ואני מקווה מאוד שאלו לא הצבעים המקוריים.
בסה"כ נחמד מאוד.

• הוסף לסימניות
יש לך טעם, העבודה מאד יפה.
את הצבע התכלת הייתי משנה להרבה הרבה יותר בהיר.
וגם כל הירוק כאן מידי רווי, הייתי מורידה רוויה דחוף!!!

• הוסף לסימניות
מיוחד.
צבעים עדינים, נעים לעין.
האדום של הוילון קצת מפריע לי אולי תכהה אותו לכוון החום?..

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה מאוד
צבעים ישנים קצת, תן תחליף.

• הוסף לסימניות
החלק למעלה מדהים.
למטה דרוש שיפוץ קל.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה

נכתב ע"י מעיינות21;66186:
את הכתר הנדוש תחליף.
.
נראה לי שענין נדוש לא כ"כ רלוונטי כאן, זה נראה הרבה כאן, לכן זה נראה לכם נדוש, אנשים אחרים שמזמינים ממקומות אחרים לא מכירים את זה ויכולים מאוד להתלהב.
לדעתי אם זה משתלב יפה להשאיר, למה לא?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, כמה הערות:

צבע התכלת מפריע לי קצת,
התאורה על העמודים למטה צריכה להיות מכיוון אחד לא משתים, שים לב.
העמודים נראים מרחפים במקצת.

אבל בכללות יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
העבודה יפהפיה האלמנטים משתלבים מאד טוב1

:eek:קצת מפחיד לעמוד מתחת השער הוא עלול לקרוס מרב עומס (ביחס לחלק התחתון)
תן קצת יותר אויר למעלה ותוריד את העמודים על הקרקע.

• הוסף לסימניות
בסיס מצוין!!!
יש פה משום מה שילוב של מתחיל ומקצוען - - -
את העמודים ממש אהבתי אבל הוילונות - - -
הכתר - - -
הענבים - עמוס מדי - העלים - -
כל הבסיס למעלה שיפור קל - - -
קצת הצבעים - - -
בקיצור יש מה לשפר - אבל הכיוון מצוין!!!

• הוסף לסימניות
הענבים והכתר נראים תלויים על בלימה, גם לעמודים הייתי נותן איזה בסיס יציב. משום מה זה נראה לי כמו אוסף פריטים שאינם קשורים אחד לשני, צריך לעבוד פה על ה"דבק".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה