כללי מודעה "מרכז הסת"ם"

• הוסף לסימניות
לתשומת לב, המודעה מיועדת לציבור חילוני.

קבצים מצורפים

• stam.jpg
    KB 212.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
המדגן דוד מקסים! גם השאר יפה רק את הכותרת "מרכז הסתם " אולי לנסות בסגול כי הלבן קצת חיוור לעומת שאר העיצוב

• הוסף לסימניות
יפיפה!!
רק לא אהבתי את המגילה. כדאי להחליף או לתת לה זוית יותר טבעית. במצבה הנוכחי היא נראית תקועה.
חוץ מזה- ממש יפה! במיוחד החלק העליון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;380010:
יפיפה!!
רק לא אהבתי את המגילה. כדאי להחליף או לתת לה זוית יותר טבעית. במצבה הנוכחי היא נראית תקועה.
חוץ מזה- ממש יפה! במיוחד החלק העליון.
מקסים. רקשאת מספר הטלפון שלמטה הייתי עושה בצבע התכלת , להשלמה.

• הוסף לסימניות
יפה ונקי

חסר לי חיבור, זה היה נראה לי כ 3 מודעות ברגע הראשון,
אולי מריחה של רקע סגלגל יעזור.

• הוסף לסימניות
מדהים.
המזוזה קצת מרחפת...
בחלק התחתון נראה לי שכדאי להחליף את גופן הטקסט, למשהו יותר רשמי וחילוני, לאותיות יותר מרובעות.. (בכ"א זהו קהל היעד שלך).

• הוסף לסימניות
החלק העליון מקסים אך זה נראה לי גם כ 2 מודעות
צריך למזג בין 2 החלקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה