כללי מודעה משתנה

• הוסף לסימניות
אני מבקשת את עזרתכם למרות רוב הבקשות בנושא.
עיצבתי ללקוח מודעה ולקחתי לו X מחיר. מודעה זו אמורה להתפרסם כל שבוע במשך כמה שבועות בשינוי של תמונה (שצריכה צריבה ולפעמים הצריבה קשה בגלל שזה דמויות וכל אחד והשיער שלו..) שינויים קלים בטקסט (תאריך וכו')
כל השינויים הם בשני גדלים שונים של מודעה, סגירה פעמיים לדפוס, כמובן לאחר שליחה ללקוח לאישור וכו'.
ביקשתי 150 ש"ח לכל שבוע הלקוח התפלא על המחיר. מה דעתכם? זה באמת גבוה מידי?

• הוסף לסימניות
לדעתי זה מעט

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת כך.
בטוח שלא פחות!!

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי מה רמת העבודה,
אבל המחיר אמור להיות מורכב משלשה גורמים:
א. העבודה עצמה- חד פעמי.
ב. התוספת כל שבוע.
ג. הטרטור, כל שבוע לקבל ולשלוח וטלפונים ומיילים וכו'.

כל אחד משלשת הסעיפים שווה כסף. עכשיו תעשי את החשבון.

• הוסף לסימניות
לדעתי הכי יעיל פשוט לתמחר לפי שעה
ואת זו שמחליטה מה המחיר לשעה
מחיר נורמלי לגרפיקאי (שיודע מה הוא עושה) נע בין 80-150 ש"ח לשעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;391429:
לדעתי הכי יעיל פשוט לתמחר לפי שעה
ואת זו שמחליטה מה המחיר לשעה
מחיר נורמלי לגרפיקאי (שיודע מה הוא עושה) נע בין 80-150 ש"ח לשעה
צדקת שזה הכי פשוט ובטוח שהוא יגיע למחיר גבוה ממה שתמחרתי לו, אבל הוא רוצה לדעת מראש ולשלם מראש לעוד 9 מודעות קדימה.
מה שכן אני מודה לחברים שנתנו לי את הביטחון לא לרדת מהמחיר.

• הוסף לסימניות
100-150 שקל ה מחיר הגיוני, אולי אפילו קצת יקר בתנאי אחד.
שיביא בפעם אחת את כל התמונות, שתעשי בפעם אחת את כל העבודה, ושיקבל הכל בפעם אחת.

יש מחיר מינימום על זה שנוגעים במחשב. 150 שקל זה מחיר נמוך מידי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה