כללי מודעה עבור קוסמטיקה

• הוסף לסימניות
מודעה רבע עמוד
עבור פרסום בספר טלפונים
אשמח לקבל פידבק על המודעות!

(הלוגו עובר תהליך מיתוג - אז נא לא להתייחס)

קבצים מצורפים

• און ליין קוסמטיקס-1.jpg
    KB 480.6 · צפיות: 58
  • און ליין קוסמטיקס-2.jpg
    KB 468.8 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
בגדול העיצוב מאוד יפה, ובסגנון מיוחד
לדעתי כדאי לשנות את הפונט ליותר נקי וברור

• הוסף לסימניות
חשוב להתאים את השפה המילולית והגרפית לעסק.
במקרה הזה אני מכירה את העסק. יש לי הרבה דברים טובים לומר עליו ועל "לורם", אבל אני לא מרגישה שהמודעה מעבירה את המסר של המכירה.
צריך לנתח את העסק, למצוא את הנקודות החזקות שלו ואת אלו לשווק. "בוטיק" למשל, לא הייתי כותבת, וגם לא סגנון קליל וצ'יק צ'אקי. צריך לחשוב פעם נוספת על הפונטים ועל השימוש בהם.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
איזה קטעים...
לקח לי שתי שניות להזכר מאיפה אני מכירה את לורם איפסום :)

• הוסף לסימניות
GRN
אשמח מאוד לשמוע מה יש לך לומר על "לורם" והעסק - באישי
קראתי בעיון רב מה שכתבת

נתחיל עם בוטיק
אני מעתיקה מויקפדיה:
בוטיקצרפתית: Boutique, מילולי: חנות) היא חנות מציאות קטנה, המתמחה בפריטים ייחודיים ואופנתיים, כגון בגדים ותכשיטים.
המונח מתייחס גם למגוון רחב של תחומים מלבד אופנה, ומשמשת לעתים קרובות לתיאור מלון עצמאי, על מנת ליצור הבדלה מהרשתות הגדולות. השימוש במילה מעביר את הרעיון שהמקום ביתי, מתמחה בעיסוקו, ובעל ייחודיות.
זה בדיוק המסר שרציתי להעביר! חנות ביתית קטנה ואלגנטית קרוב לבית, בואי לפנק את עצמך!

העסק לא חדש הוא כבר קיים כמה שנים, המטרה בפרסום במדריך טלפונים שכונתי הוא להזכיר אני קיים, כתובת וטלפון!

אשמח לשמוע מעוד: איזה מסר המודעה מעבירה ואם היא לא מתאימה למכירה שכונתית של מוצרי קוסמטיקה וכו'

בקשר לפונט רציתי משהו קצת שונה ואלגנטי, אני יבדוק פונטים נוספים, תודה

• הוסף לסימניות
יותר מדי עמוס

• הוסף לסימניות
אענה לך בלנד באישי בהמשך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלתל;969087:
GRN
אשמח מאוד לשמוע מה יש לך לומר על "לורם" והעסק - באישי
רק לתקן טעות שקרתה בשגגה:
נשמטה לי המילה "טובים" מהמשפט "יש לי הרבה דברים לומר על העסק ועל לורם"
ואכן יש לי הרבה דברים טובים לומר: מקצועיות, יחס מצויין, מגוון של סחורה, מקום נעים ומטופח. בקיצור, מקום רציני שכיף לקנות בו ומוכרת שכיף לקנות ממנה.

• הוסף לסימניות
לדעתי הפונט לא מספיק ברור

• הוסף לסימניות
הסיגנון של העיצוב בהראשון נשמע יותר מתאים לעסק.
העיצוב השני קצת רועד, לא משדר את כל מה שכתבו פה על העסק הנ''ל.
ועוד משו בקטננה, במקום המשפט: לתאום בזמן שנח לכם. תרשמי לתאום מתי שנח לך!
הרי זה לנשים נכון, אז למה לפנות לכולם? תבדלי ותתמקדי בהן, תפני לאישה לרגש שבה, תפנקי אותה שתרצה לבוא ולהתפנק.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
בלי להכיר את העסק ואת "לורם" ;), חסרה כאן אמירה ייחודית לעסק. למה מישהי שלא מכירה תרצה לבוא לקנות שם ולא אצל עוד עשרות מקומות אחרים?
הצבעים נעימים.
הפונט ממש לא טוב (מה זאת ה"ש" הזאת???).

• הוסף לסימניות
המראה הכללי, פגז!
אך - השולחן עמוס, הפונט לא קריא

• הוסף לסימניות
הראשונה יותר יפה אם כי הסגנון המאוייר לדעתי טיפה נדוש.
לא הבנתי איך לורם איפסום המפורסמת שניתן למצוא בכל תבנית ג'ומלה,
הגיע לאון ליין קוסמטיקס.
מה הקטע?
מה הקשר?

• הוסף לסימניות
לורם איפסום=סתם זרקתי את המילה שהצירוף נראה אמיתי, במקום לחשוף את השם של בעלת החנות<label for="rb_iconid_7">
icon7.gif
</label>

• הוסף לסימניות
גם אני מכירה את העסק ואת "לורם", ובאמת יש לי רק דברים טובים להגיד על המקום.

אני רק תוהה אם הטעות במספר טלפון הוא בכוונה או שזה באמת בטעות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על הערות המועילות והמחכימות
מעודד לשמוע פידבק חיובי על החנות!!!
מעלה שוב לחוות דעת על הניסוח

קבצים מצורפים

• און ליין קוסמטיקס-01.jpg
    KB 481.4 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
2 מוצרים עד 4 על השלחן, יעבוד טוב יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה