כללי מודעה "עידן הטבע"

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם.

קבצים מצורפים

• idan.jpg
    KB 224.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מאד מאד יפה, קו נקי וחלק

• הוסף לסימניות
זה יפה, אבל לא ברור מה יש לרשת החנויות להציע, כי כרגע זה נראה כמו קייטרינג

• הוסף לסימניות
אם זה רשת שווה לרשום גם את שאר הסניפים.
אם זה רפואה משלימה
אז רב התמונות שייכות לאוכל ולא לבריאות,
יש קשר ביין השניים, זה ברור.
במקרה הזה זה קצת יותר מידי.

חוץ מזה, זה לא מספיק משכנע.

• הוסף לסימניות
זה נראה רשת של אוכל בריאות.
אם יש שם רק תרופות וויטמינים אז זה לא כל כך מדויק.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אדרבא, ההיפך הוא הנכון. הקישור הוא רק אסמכתא למה שרציתי להגיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;364482:
אדרבא, ההיפך הוא הנכון. הקישור הוא רק אסמכתא למה שרציתי להגיד.

לא תמיד אתה משתמש עם אסמכתות כאלו [וגם עם הערות כאלו] - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;364479:
חבל שהשתמשו באלמנט מוכן בשביל הלוגו
ד"א לפני כמה חודשים מישהי העלתה לוגו שהיא עצבה עם האלמנט הזה בדיוק והיא צבעה כל חלק בצבע אחר - ושם לא רק שלא הערת אלא הוספת הצעות לצביעה.

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד מאוד יפה!
אבלכמו שכבר אמרו, זה נראה רשת חנויות אוכל ולאו דווקא רפואה משלימה.. אולי כדאי להחליף כמה מהתמונות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;364488:
ד"א לפני כמה חודשים מישהי העלתה לוגו שהיא עצבה עם האלמנט הזה בדיוק והיא צבעה כל חלק בצבע אחר - ושם לא רק שלא הערת אלא הוספת הצעות לצביעה.

אני זוכר.
זה היה לפני שידעתי שמדובר באלמנט מוכן.
אם הייתי יודע, הייתי מעיר גם אז.

עצם האיזכור הזה שמישהי אחרת השתמשה באותו אלמנט לאחרונה, יש בו כדי להדגיש את הנקודה שאני מעלה.
ממש לא נעים לחלוק את אותו לוגו עם כל המתחרים...

הנקודה עלתה גם בדיונים על הלוגו של שטראוס שמישהו גילה שהוא "אלמנט מוכן" גם אז דובר כמה זה מוריד מהערך המיתוגי של לוגו. (למיטב זכרוני היתה תמימות דעים בנושא)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;364493:
אני זוכר.
זה היה לפני שידעתי שמדובר באלמנט מוכן.
אם הייתי יודע, הייתי מעיר גם אז.
עצם האיזכור הזה שמישהי אחרת השתמשה באותו אלמנט לאחרונה, יש בו כדי להדגיש את הנקודה שאני מעלה.
ממש לא נעים לחלוק את אותו לוגו עם כל המתחרים...
הנקודה עלתה גם בדיונים על הלוגו של שטראוס שמישהו גילה שהוא "אלמנט מוכן" גם אז דובר כמה זה מוריד מהערך המיתוגי של לוגו. (למיטב זכרוני היתה תמימות דעים בנושא)

במילים אחרות, אם לא יודעים שזה מאוסף מוכן, אז זה מדהים ומוצלח, [כמובן עם הערות על שינוי צבע] ואם נודע שזה ממאגר אלמנטים חינמי, אז מעלים קישור למען ידעו ויראו. - -

משהו פה לא מסתדר לי עם סוג החשיבה, מקווה שתסלח לי על ההיטפלות שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;364497:
במילים אחרות, אם לא יודעים שזה מאוסף מוכן, אז זה מדהים ומוצלח, [כמובן עם הערות על שינוי צבע] ואם נודע שזה ממאגר אלמנטים חינמי, אז מעלים קישור למען ידעו ויראו. - -

משהו כזה..
הרי המטרה של לוגו ליצור ייחודיות לחברה.
ולוגו יכול להיות מאוד מרשים ומיוחד, אבל כשמגלים שיש אותו לעוד 50 חנויות, אז הוא מוריד מהערך שלו! לא?
זה כמו שיהיה לך חפץ מאוד מיוחד וחדיש (נגיד פלאפון שיצא ממש עכשיו) ואת היחידה בארץ שיהיה לך אותו-את תרגישי מיוחדת, וכולם התלהבו מזה מאוד.
אבל אם אחרי תקופה, זה נהפך לדבר הכי נפוץ בארץ, ולכל ילד שני יש את המכשיר/החפץ הזה - מי יסתכל עלייך בכלל?!
אותו דבר גם פה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;364497:

לא מפריעה לי ההיטפלות שלך.
אני רק מציע לך להסתכל על זה מזווית קצת אחרת:
תארי לך סיטואציה שבה הלקוח, אחרי שקיבל את הלוגו בשמחה והדפיס כרטיסי ביקור, שלטים, שקיות לחנות ועוד... ואז הוא מגלה למגינת ליבו שהוא חולק את אותו לוגו עם המתחרה שלו.

לא נעים.

סביר שאז גם הוא יהיה שותף לגישה שלי כפי שהגדרת אותה "אם לא יודעים שזה מאוסף מוכן, אז זה מדהים ומוצלח, ואם נודע שזה ממאגר אלמנטים חינמי, אז..."

על אף שאני מחזיק בדעתי, על כל פנים, מאחר שנוחכתי שכמה אנשים מצאו טעם לפגם בהערה שלי, אני מבקש להתנצל בכנות ולבקש את סליחת פותח/ת האשכול על חוסר הרגישות שהפגנתי...

• הוסף לסימניות
מחזקת את דבריו של שיע.
בוא נשאל את זה כך:
אם הלקוח יודע מראש שהוא יקבל לוגו לא יחודי,
שלא עוצב במיוחד עבורו, וכל חנות טבע אחרת יכולה מחר לפרסם עם הלוגו הזה בדיוק -
האם הוא ישלם ממיטב כספו? האם הוא יהיה מרוצה מזה?

ואם הוא מגלה זאת בדיעבד, האם הוא ישמח מהגילוי?
האם עדיין יחשוב שהמעצב הגרפי שלו הוא מצויין ומקצועי?
האם הוא ימליץ עליו לחברים/מכרים וכו'?

• הוסף לסימניות
המודעה מקסימה והעיצוב מיוחד מאד.
לגבי עומס התמונות מסכימה לנ"ל.

לגבי הדיון על הלוגו,
מסיכמה עם הנאמר למעלה.
אך לפעמים לקוח מבקש מודעה, מביא טקסט ואומר למעצב:
את שם החנות תעשה באיזה צורה יפה, תבנה לזה לוגו.
אז לוקחים איזה אלמנט מוכן ומסדרים בצורה יפה העיקר שהלקוח יהיה מרוצה.
(הרי הוא לא משלם על עיצוב לוגו).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה