אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית על עיצוב המודעה איך לשדרג ושיראה יותר טוב תודה רבה
פ פרודקשיין משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים 23/5/21 הוסף לסימניות #1 אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית על עיצוב המודעה איך לשדרג ושיראה יותר טוב תודה רבה
B bujo bizual משתמש מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה 23/5/21 הוסף לסימניות #2 דבר ראשון בת מצוות ולא מיצוות.
מ מושקי ארזואן משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי D I G I T A L 23/5/21 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י mitos: אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית על עיצוב המודעה איך לשדרג ושיראה יותר טובצפה בקובץ המצורף 892486 תודה רבה לחצ/י כדי להרחיב... יפה! לדעתי ישדרג לך מיקוד בצבע אחד או שניים ולהכהות טיפה את הירוק (גם ישתלב לך עם השחור וגם יותר דומה לגרין סקרין האמיתי)
נכתב ע"י mitos: אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית על עיצוב המודעה איך לשדרג ושיראה יותר טובצפה בקובץ המצורף 892486 תודה רבה לחצ/י כדי להרחיב... יפה! לדעתי ישדרג לך מיקוד בצבע אחד או שניים ולהכהות טיפה את הירוק (גם ישתלב לך עם השחור וגם יותר דומה לגרין סקרין האמיתי)
מ מוטיבציה 188 משתמש סופר מקצוען פמ"ג DIP עיצוב גרפי 26/5/21 הוסף לסימניות #4 מאוד יפה, מרשים ויצירתי! חושבני שהייתי מוותר על המנורות בבאנרים למטה. אובר אובייקטים
ס סטודיו פוינט משתמש מקצוען עיצוב גרפי עריכה והפקת סרטים 26/5/21 הוסף לסימניות #5 פונטים... ולשנות את צבע הריבועים הקטנים, כהה וחשוך. תנסי גם את הרקע מאחורה גרדיאנט בהיר יותר, המודעה חשוכה וזה לא מזמין. בהצלחה!!!!
פונטים... ולשנות את צבע הריבועים הקטנים, כהה וחשוך. תנסי גם את הרקע מאחורה גרדיאנט בהיר יותר, המודעה חשוכה וזה לא מזמין. בהצלחה!!!!
צ ציפי ווייס משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי 27/5/21 הוסף לסימניות #6 יפה מאד הבאנר של הבת מצווה לא כ"ה קריאה אולי בגלל סנוור התאורה
פ פרודקשיין משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים 27/5/21 הוסף לסימניות #7 תודה למגיבים נכתב ע"י פוינט- עיצוב קולע: פונטים... לחצ/י כדי להרחיב... איזה פונט את ממליצה? יש לי חבילה של פונטביט אני עדיין לא מספיק מתמצת בפונטים תודה רבה
תודה למגיבים נכתב ע"י פוינט- עיצוב קולע: פונטים... לחצ/י כדי להרחיב... איזה פונט את ממליצה? יש לי חבילה של פונטביט אני עדיין לא מספיק מתמצת בפונטים תודה רבה
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת