כללי מודעה על עימוד, לפרסום בישיבות וכוללים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• תורה שחור לבן.jpg
    KB 411.1 · צפיות: 30
  • תורה.jpg
    KB 255 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
שיפור קל וקריטי...:)
מאוד יפה וסולידי

• הוסף לסימניות
מקסים, פשוט ונקי.
רק הכתר לגמרי לא מתאים לסגנון המודעה וגם לא לנושא.
תבחר כתר שמשמש לעימוד תורני, לכריכות וכד'

• הוסף לסימניות
מודעה יפה. מושכת. משרתת את המטרה.

נ.ב. אפשר לכתוב משהו אפילו שאני לא גרפיקאי?
משום מה נוצר מצב ברחובות היום, שכל אלו שמפרסמים ככה במודעות רחוב-בתי כנסיות וכדו', זה אלו הזולים. הפשוטים. אלו שלוקחים 3 שקל לעמוד.. בכל אופן, אלו המודעות שרואים ברחובות. כך שבמידה ואתה מחפש להשיג רושם אחר, הייתי מציע לך לחפש אלטרנטיבת פרסום אחרת..

או שאני טועה. לא יודע.
מה שיהיה, שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה וברורה.
הכתר לא ממש קשור, לדעתי אין צורך
אבל אם בכל זאת רוצים כדאי להשיג כתר שטוח יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1729055:

משום מה נוצר מצב ברחובות היום, שכל אלו שמפרסמים ככה במודעות רחוב-בתי כנסיות וכדו', זה אלו הזולים. הפשוטים. אלו שלוקחים 3 שקל לעמוד.. בכל אופן, אלו המודעות שרואים ברחובות. כך שבמידה ואתה מחפש להשיג רושם אחר, הייתי מציע לך לחפש אלטרנטיבת פרסום אחרת..

או שאני טועה. לא יודע.
מה שיהיה, שיהיה בהצלחה.

אני מתלבט בנושא הזה הרבה, וגם בקשר לפרסום אחר שלי.
http://www.prog.co.il/album.php?albumid=3138&pictureid=44458
אני לא מוצא שום פלטפורמה אחרת שמשתלם לי לפרסם בה.
לגבי עימוד ספרי קודש השאלה אם קהל היעד הזה נחשף לפרסום אחר.
אולי אם זה יהיה פלאייר צבעוני בכרומו זה ישפר את הרושם?

• הוסף לסימניות
המודעה על המוזיקה מושלמת בעיני.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה
הכתר מתאים ומרשים

• הוסף לסימניות
השיפור מוצלח, יפה ומדהים כאחד

נכתב ע"י המקצוען;1729055:

או שאני טועה. לא יודע.
מה שיהיה, שיהיה בהצלחה.

ואלו לקוחות אתה רוצה שהוא ייקח?
בכל אופן לא צריך לזנוח את אפיק הפרסום הזה, כמובן שאת המחירים לקחת בהתאם למחירון שלך!

• הוסף לסימניות
אני גם לא רואה בעיה בצורת פרסום הזו, הפלאייר כלל לא משדר עבודה זולה וזה מה שקובע, מי שמתקשר מתוודע לאיכות ולמקצועיות, עד שמכירים אותך מפה לאוזן ואז פחות צריך את הפרסום בכל אופן ככה מתחילים אם לא איך ידעו עליך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1729330:
ואלו לקוחות אתה רוצה שהוא ייקח?
בכל אופן לא צריך לזנוח את אפיק הפרסום הזה, כמובן שאת המחירים לקחת בהתאם למחירון שלך!
אלו לקוחות הוא יקח? לקוחות שמשלמים על עבודות עימוד כמו שצריך, ולא בחורים-אברכים שעל ספר של 300 עמו' מוכנים לשלם משהו כמו 700 עד 1000 שקל. שזה מחיר חינם.

ולדעתי, כן צריך לזנוח את שיטת הפירסום הזו, כי זה מוריד מהערך של הסטודיו, ומהערך של המעמד.

אא"כ זה הציבור שאתה מתעסק, כך שבעצם אני מתווכח סתם.
כאילו, מה איכפת לי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1729652:
אלו לקוחות הוא יקח? לקוחות שמשלמים על עבודות עימוד כמו שצריך, ולא בחורים-אברכים שעל ספר של 300 עמו' מוכנים לשלם משהו כמו 700 עד 1000 שקל. שזה מחיר חינם.

ולדעתי, כן צריך לזנוח את שיטת הפירסום הזו, כי זה מוריד מהערך של הסטודיו, ומהערך של המעמד.

אא"כ זה הציבור שאתה מתעסק, כך שבעצם אני מתווכח סתם.
כאילו, מה איכפת לי...

דרך כלל לקוח מוכן לשלם כמה שתדרוש ממנו [גם אם הוא בחור ו/או אברך], (או שהוא יעשה לבד או שיחפש מישהו אחר).

• הוסף לסימניות
דרך הפרסום בעימוד הוא רק מפה לאוזן

אין דרך אחרת

אף אחד בשוק לא לוקח מעמד בגלל שהוא ראה מודעה בחדר מדרגות
ובוודאי לא ישלם כראוי מאות או עשרות אלפי שקלים לעימוד יפה אם הוא הגיע מסתם מודעה בבית כנסת

השיטה הוא רק להגיע לאנשים שעובדים בתחום ולהציע את שירותיך וכן לפרסם מפה לאוזן

• הוסף לסימניות
ודאי שהתוצר הוא העיקר שמביא את 'ה'לקוחות...
אף אחד לא יקח אותך כמעמד בגלל המודעה שהוא ראה
הוא ירצה לראות דוגמאות ועבודות קודמים
באמצעות המודעה הוא יידע שאתה קיים לפנות אליך, ולבקש ממך דוגמא והצעת מחיר.
האם ע"י זה תקבל עבודות ממכונים והוצאות לאור לא.
ע"י זה תרכוש מוניטין מלקוחות מרוצים, ודאי שכן.

• הוסף לסימניות
זה נכון שהעיקר הוא מפה לאוזן, אבל הפרסום בחוצות במרכזים של כוללים וכו' הוא הכרחי.
לפרסם מודעה של עימוד בכולל גדול זה כמו לבא לכוורת ולומר "מצאתי צוף".
נניח שאחד מהם רואה את המודעה, ובוחר בכל זאת לגשת אליך למרות המחיר שנראה בעיניו כמופקע, אבל בגלל שאתה גר קרוב ואין לו מייל או משהו כזה, והוא בא.
אחרי זה, חברך חברך אית ליה וכו'.
כמו כן להודיע לכל האנשים שאתה מכיר ברחוב ומגיש להם כרטיסי ביוקר מעוצבים, זה שיש לו בכיס את המספר עושה המון.
מה ששמתי לב הוא, שמודעות כאלו שיש "תלישה של מספר" לא עובדות כל כך טוב.. עדיף לתת מקום למספר ולמייל ושהצופה יעתיק אליו.
זה עובר מפה לאוזן, אבל גם צריך לתת "קיק" בהתחלה.. - ואסור לזלזל בזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1729821:
אף אחד לא יקח אותך כמעמד בגלל המודעה שהוא ראה

יש תחומים בהם הכלל הזה ודאי. (פסיכולוג, עיסוי, וכדו')
בעימוד זה ממש לא נכון!!!
כמובן, המלצה חמה שווה לאלף עמודי פרסום, אבל עדיין מודעה יפה ומעוצבת,
שמפרסמת תחום ממקצועות העיצוב, עושה עבודה לא רעה בכלל.

והמודעה שבראש האשכול עונה היטב להגדרה הזו!!!

לגבי עימוד בשלושה שקלים לעמוד, המודעות נראות כך: דף וורד, גופן אריאל, שוליים לא שווים משני הצדדים, מודעה בגודל שישית עמוד, פסקה אחת עם חלוקת שורות אקראית: הקלדה ועימוד ספרי קודש במחירים מוזלים לאברכים ובני תורה מספר טלפון.
המודעה מודבקת עקום להשלמת ההופעה.

פרסם המודעה וראה ברכה והצלחה בעמלך. (שחור לבן מספיק. המודעה איכותית!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל סטריק;1729705:
השיטה הוא רק להגיע לאנשים שעובדים בתחום ולהציע את שירותיך

מה הכוונה במשפט הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה