כללי מודעה קטנה למקומון

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו לייעץ לי איך לשפר שיראה יותר מוצלח...
וכן מה לעשות עם המלל...
והאם בכלל זה מביע את הרעיון?

קבצים מצורפים

• יועצת רגשית.jpg
    KB 452.2 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הייתי הופך את לידר לכתב דפוס קליל אבל לא כתב יד, על מנת לשדר יותר בגרות ואחריות מצד היועצת. נסי את מגע, בז'רנו ואחרים.
(את את מרגישה תשאירי בלידר)

• הוסף לסימניות
אנסה... ומה עם הרקע והעיצוב הכללי? מה יכול להרים את זה?

• הוסף לסימניות
לא צריכים "להרים את זה". זה נמצא במקום גבוה מספיק. העיצוב יפה בהחלט.

• הוסף לסימניות
משמח לקרוא...
תודה...

• הוסף לסימניות
החלפתי פונט... זה הועיל...

קבצים מצורפים

• שינוי פונט.jpg
    KB 435.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
העין הגדולה קצת מוזרה... אולי עם עין עצומה וקצת יותר קטנה זה יראה יותר טוב.
"כדי" עם "י" אחד.
ברגע הראשון חשבתי שזו עוד מודעה לפאנית, גם בגלל הצבע וגם בגלל הסלסול של ה"שיער". אני חושבת שגוון אחר ישדר יותר את מה שאת רוצה.

• הוסף לסימניות
אהבתי
עיצוב מסקרן - שמושך לקרא

• הוסף לסימניות
איזה צבעים לדוגמא?

• הוסף לסימניות
העין מחזיקה את כל המודעה. לא להוריד.

• הוסף לסימניות
שיניתי צבעים... מה דעתכם ?
הצבע הכחול אצלי במסך יותר בכיוון של תכלת אפרפר כאן משום מה הוא יוצא קצת תכלת זרחני...

קבצים מצורפים

• צבעים שונים.jpg
    KB 916.4 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אני חושב שכל המרבה לגעת - הרי זה גורע.
כל מה שאת עושה כעת זה רק נסיונות וניסויים שלא יקדמו את המודעה כלל. לדעתי.
השאירי אותה כפי שהיא. היא מבטאת וממצה את הענין.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ומעניינת. בכלל לא חשבתי על הכיוון של פאנית. האמת היא, שלא חשבתי על כיוון בכלל... פשוט נמשכתי לקרוא. וזה אומר שהיא טובה מספיק ללא שינויים.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי -

אנחנו מבחינה גרפית, עיצובית, ופירסומית, יש לנו עין מסוימת. והרוב אמרו שאכן המודעה מושכת לקרוא, גרפיקה מענינת וכו...

אבל תחשבי רגע על זאתי שהמודעה פונה אליה, אני מכירה הרבה שהיו רואות את המודעה, קוראות בסקרנות ובהנאה אבל, "אני בחיים לא אלך אל אחת כזאתי" ולמה? כי המודעה משדרת הרבה חדש, פורץ גבול, נועזות, יציאה מקיבעון וכד' שבהרבה אנשים שמבחינתם יעוץ זה דבר עדין ורגיש, פנימי ואישי - המודעה קצת פורצת את זה. העיין הגדולה, הקו השחור העבה, - זה מרתיעה הרבה אנשים.
אבל לכאורה אנשים פתוחים יותר, אם גישה לנושא לא היו נרתעים.

מבחינה גרפית מצוין, אבל תחשבי - המודעה צריכה למשוך גם ובעיקר את הלב, ולא רק את העיין.

• הוסף לסימניות
'כדי' ולא 'כדיי'. פעמיים שלוש נקודות? אולי עדיף לשנות אחד מהם
הסמל הגרפי ממש מוצא חן בעיני. אחרי 'לעזור לך' הייתי שמה '.'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י steren;815080:
אבל תחשבי רגע על זאתי שהמודעה פונה אליה, אני מכירה הרבה שהיו רואות את המודעה, קוראות בסקרנות ובהנאה אבל, "אני בחיים לא אלך אל אחת כזאתי" ולמה?

אני ראיתי פה עין גדולה שמביטה בי באמפתיה: דברי אלי

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו, מושך לקרוא.
כמובן שללכת על הפונט המרובע כמו בדוג' השנייה.

נראה מצוין =]

מה שכן, אולי אני טועה, אבל קצת מפריע לי שהעין - כל האיור למעלה - לא ממורכז.

• הוסף לסימניות
תרחיקי את העין והאף לשמאל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה