כללי מודעה ראשונה שלי

• הוסף לסימניות
מודעה ראשונה שלי לטכנאי
לביקורותכם ולהערותכם:cool:

קבצים מצורפים

• מודעה טכנאי 3gif.gif
    KB 348.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
קודם כל להסיר ממוצרי החשמל את הרקע הלבן, ולהגדילם.
גם את לוגו הטכנאי נראה לי כדאי להגדיל קצת.

בנוסף נראים לי מיותרים
העיטורים שמאחורי המותגים ומוצרי החשמל.

• הוסף לסימניות
מודעה ראשונה? יפה מאוד!
א. כדאי להוריד את הרקע הלבן מהתמונות.
ב. נסה לשבור את המונוטוניות של הקומפוזיציה. כלומר, עכשיו זה מאוד מסודר ומאורגן, נסה לעשות את זה קצת יותר מעניין. נניח, תגדיל את המילה טכנאי מאוד ומתחתיה כתוב מוסמך ואמין באותיות קטנות יותר. זאת סתם הצעה אבל תנסה להחיל את העיקרון הזה איכשהו על המודעה.
ג. נסה לחבר את חלקי המודעה כדי שהיא תראה גוש אחד, יחידה אחת, ולא מפוזרת.

וכן מה שנאמר מעלי.

בהצלחה בהמשך הדרך!

• הוסף לסימניות
מעולה למודעה ראשונה!!!
מצטרפת להערות קודמי, וכן:
מס טלפון ל-ה-ג-ד-י-ל, ולהחליף לפונט יותר בולד.
הפונט של הכותרת בסדר, את השאר כדאי להחליף.
ההצעה של "טכנאי" בגדול ומתחת "מוסמך ואמין" שהציעו לך לעיל = מצויינת, כדאי גם להחליף את הפונט של "מוסמך ואמין" לכתב יד, ולהשתמש באותו כתב יד שוב במילים "עבודה מקצועית ובאחריות"
ההתחלה מצויינת, ובהצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
עוד רעיון ייעול

הייתי מוסיפה נק' / ריבועים לפני כל קטגוריה:
מכונות כביסה
מייבש
וכו'

סה"כ יפה! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
למודעה ראשונה זה אחלה, תשתפר, תנסה, עוד ועוד ועוד..
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בס"ד
איזה יופי של מודעה, אמנם יש מה לשפר, ותמיד יהיה לכולנו, אבל באמת יישר כוח, עלה והצלח, יופי של התחלה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה