כללי מודעה (שכבר פורסמה) בשכונת בית וגן

• הוסף לסימניות
מודעה עבור חנות ותיקה בבית וגן
שיש לה סוכנות למסירת ניקוי יבש.
החנות מוכרת בשכונה, רק צריך תזכורת מדי פעם...

אני רק הקופי-קריאייטיב-אבא-של-הרעיון
הביצוע של העיתון..

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• שיק הפסגה (2).jpg
    KB 101.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הרעיון של הטיקט מוצלח מאוד
אני חושבת שעדיף להימנע ממילות שלילה ולכן כדאי לכתוב משהו כמו: ניקוי יבש איכותי, כאן מתחת לבית.

כשכותבים לא, חוץ מזה שזה מעביר מסר של שלילה, זה נותן מקום לאופציה נוספת. תכל'ס פרסום זה הרבה שטיפת מוח ואנחנו רוצים להחדיר למוח של הלקוח, שרק אנחנו הכתובת, אז למה להזכיר אפשרויות אחרות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;2154423:
הרעיון של הטיקט מוצלח מאוד
אני חושבת שעדיף להימנע ממילות שלילה ולכן כדאי לכתוב משהו כמו: ניקוי יבש איכותי, כאן מתחת לבית.

כעיקרון יש צדק בדברים שלך
אך לעתים מילות שלילה בהקשרים מסוימים הן חיוביות.
לא צריך לטרוח....
וכו'.

במיוחד כאן שזה תומך בטיקט.

אבל לקחתי את הדברים לתשומת ליבי.

• הוסף לסימניות
חשובה לי חוות הדעת שלכם, האם להמשיך עם הקו הזה?

• הוסף לסימניות
זה קו מענין ומושך

תן בעיצוב קצת יותר חידוש
בלוגו ובמראה ובצבע יותר חי

לגבי התווית מענין איך זה יראה עם תווית אמיתית..?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם כבר דיברנו על טיקט, מישהו שלח לי את זה למייל

קבצים מצורפים

• 75582.jpg
    KB 43.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
כמה הארות:
1. מסכים עם GRN שלא צריך להיות שליליים.

2. ניקוי יבש בבית וגן בלבד חרה לי, זה מבריח לקוחות לדעתי זה לא מעביר את המסר, לא עלה בהתחלה שאם אני לא תושב בית וגן אני לא יכול, אם אני גר או עובד ליד?

• הוסף לסימניות
הקריאייטיב מבריק! הביצוע דהוי.

• הוסף לסימניות
מאד יפה, הביצוע יכל להיות יותר טוב.
לגבי הכיתוב לא צריך לצאת מהשכונה. נקודה.
זה משדר קשיחות שנראת לי מיותרת בסך הכל זה מדבר (גם) לאמהות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה