כללי מודעה שעיצבתי לשבת עמונה. אשמח לשמוע את דעתכם

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע תגובות על המודעה.

קבצים מצורפים

• שבת עמונה 20.jpg
    שבת עמונה 20.jpg
    KB 121.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
המודעה סגורה וכבר פורסמה, אני פשוט אשמח לשמוע איך העיצוב?

• הוסף לסימניות
בעיניי חסר בסיס לאובייקטים, הייתי "מסדרת" להם שולחן או משטח כלשהו כי הבקבוק באוויר אפילו בלי הצללה וזה נותן הרגשת ריחוף שלדעתי אין לה הצדקה.

• הוסף לסימניות
גם אני שמתי לב לזה כשהעליתי את זה - אבל המודעה כבר פורסמה.

• הוסף לסימניות
מוזמנים לבא לטול חלק בשבת, לפרטים - 058-6208287

עמונה נמצאת ממזרח ליישוב עופרה בנחלת בנימין.

• הוסף לסימניות
ערב טוב אילוז!

קודם כל - אני מבחין שאתה די חדש בפורום, אז ברוך הבא לקהילת פרוג! :)

לגבי המודעה - היא מעוצבת בצורה מעניינת מאוד ובצבעים רכים ועדינים. כל הכבוד!
מצטרף להערת דאבל אימפקט. הגם שהמודעה באוויר וכבר פורסמה, תמיד טוב לקבל בחיוך ביקורות בונות וללמוד להמשך. אחרי הכל, זה חלק ממטרת השיתוף בפורום.

דבר אחרון, עצה ידידותית - אין צורך להגיב בכל פעם שברצונך להוסיף כמה מילים, מכיוון שיש את כפתור העריכה, ממש מצד שמאל בתחתית תגובתך. לכן, במידה ותגובתך היא האחרונה באשכול, יהיה חכם לערוך את הודעתך במקום להוסיף הודעות חדשות.

עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
רק לי המודעה נראת יותר מידי מכובדת בשביל שבת בהתנחלות?..........:)
אני הייתי מחפש משהו יותר קליל, ולא כזה סגנון מאופק ושמרני.:cool:
אולי אני דעת יחיד, אבל זו חוו"ד.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
למסקנה - הקו הירוק זה ארץ ישראל? יהודה ושומרון זה ארץ ישראל? חלק מירדן וסוריה זה ארץ ישראל? אז למה זו התנחלות? זו התיישבות. נקודה. (הגולן שהיום אנשים נמצאים בו הרבה, במיוחד בקיץ בעיקרון נחשב לחלק מהמדינות כחלק מסופח למה שם זו לא התנחלות??)

• הוסף לסימניות
לתשומת ליבך - הבקבוק הוא בפרספקטיבה שונה מהגביע... כל אחד מהם צולם מזוית אחרת...

• הוסף לסימניות
א. אני לא מבין למה תמיד המתנחלים מתביישים במילה הזו, הרי רק בפרשת השבוע האחרונה (דהיינו אתמול) קראנו את הציווי "והתנחלתם את הארץ... למטות אבותיכם תתנחלו"
ב. לגבי המודעה, זה יותר מזכיר לי מודעה לקייטרינג או לגמח סעודות שבת בצמוד לבית חולים, מאשר לשבת בהתנחלות. תסתכל על המודעות של שבת חברון ושבת אלון מורה ותבין את ההבדל

• הוסף לסימניות
הערה מקצועית, לתשומת ליבך -
לא מקצועי כלל להשתמש בכמה משפחות פונטים במודעה אחת
אני זיהיתי לפחות 3..
אז גם אם מודעה זו ירדה לדפוס
תזכור את ההערה הזו לפעמים הבאות..

הצלחות!

• הוסף לסימניות
מוגז עדין דבר ראשון תודה. וכובר העירו לי בדיוק את אותה הערה, תודה.

• הוסף לסימניות
מצטערת שפיספסתי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה