כללי מודעה שעיצבתי עבור מדריך טלפונים ולקוח רוצה לעצמו

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שבוע טוב!

אנא עזרתכם בתמחור:
עיצבתי מודעה (מצורפת) עבור מדריך טלפונים. הלקוח אהב וביקש להשתמש בגרפיקה לפרסומים נוספים שלו בגודל A4.
כמה לדעתכם לבקש על השימוש הנוסף בגרפיקה, כולל העובדה שאני צריכה להגדיל (יש תמונות ואני צריכה להגדיל את הרזולוציה שלהן)

בנוסף, תיקונים למודעה יתקבלו בברכה.

קבצים מצורפים

• לסמן3.pdf
    1.3 MB · צפיות: 17
  • לסמן3.jpg
    KB 79 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מה שהעלית לכאן זה הגודל האמיתי?
קטן מאוד לקרוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל;405919:
מה שהעלית לכאן זה הגודל האמיתי?
קטן מאוד לקרוא.

אני לא יודעת מה שקורה פה בהעלאה, אבל אצלי הפונטים בגודל ברור ביותר (12). אני משנה לפידיאף, אולי זה יועיל.

בכל אופן, עוד תגובות עם מחיר במספרים יועיל לי מאוד. אני חדשה בתמחור.

• הוסף לסימניות
עדכנתי, אשמח לקבל תמחורים נוספים.

• הוסף לסימניות
אנא מכם...

• הוסף לסימניות
כמעט 200 צפיות וכמעט אין תגובות?
יש לכם השגות? תגידו.
אל נא תבישוני משברני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יענקי שכטר;405968:

מה ההיגיון?
זו אפילו לא מודעה רוחבית שצריך לעמד מחדש.

ובקשר לעיצוב: מתוק מאוד. רק מפריעה לי המלל שגולש לרקע.

• הוסף לסימניות
מחיר מלא, קצת לא נשמע לי הוגן, בפרט שהבסיס קיים. אבל שינוי הגודל וחיפוש תמונות כן קיים, הייתי גובה ממנו 2/3 - 3/4 מהמחיר המלא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי;406106:
ובקשר לעיצוב: מתוק מאוד. רק מפריעה לי המלל שגולש לרקע.

כוונתך למחירים?

• הוסף לסימניות
לדעתי העיצוב מקסים!!!
לא יודעת בקשר לתמחור...

• הוסף לסימניות
יש לך את המודעה פתוחה באילוס' נכון? (מה שהעלת בפי די אף זה פתוח)
אז מה הבעיה להגדיל? רק אולי להחליף תמונות.
לא נראה לי מחיר מלא.
אבל יש פה משהו לא הוגן שהעיתון שילם מחיר מלא והלקוח רוכב עליו...

• הוסף לסימניות
להגדיל רזולוציות של תמונות???..

• הוסף לסימניות
מצד העניין - מחיר מלא. מדובר בעבודה חדשה לכל דבר
פרקטיות - תלוי מי הלקוח ועד כמה חשוב לך להחזיק אותו

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים. אתם נותנים לי כיוון. אשמח מאוד לשמוע מכם טווח של מחירים, כי כמו שכתבתי בהתחלה אני חדשה בתמחור. תודה.

נכתב ע"י evart;406316:
להגדיל רזולוציות של תמונות???..
זה בדיוק הענין: עלי למצוא את התמונות מחדש, ברזולוציה גבוהה יותר, או לנסות לקמבן איכשהו.

• הוסף לסימניות
לפי עבודה, יחסית לשעה
נגיד אם העבודה הראשונה לקחה שעה וההמשך 10 דק', קחי 20%.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה