כללי מודעה תוך שעה...

• הוסף לסימניות
פרסומות אחת אחת.
אבל את יודעת שקיבלתי במייל מודעה שלך.
והתמונה לא איכותית משהו מזעזע. למה? זה מאד מפוקסל
מעניין אותי לבדוק אם גם זה ככה.

• הוסף לסימניות
הכותרת, טיפ טיפונת יותר גדולה, ובצד ימין, וזה מ-ו-ש-ל-ם !!!!
ממש אבל ממש יפיפה!
(ואם לא יועיל לעכשיו, למודעות הבאות...)

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;744911:
פרסומות אחת אחת.
אבל את יודעת שקיבלתי במייל מודעה שלך.
והתמונה לא איכותית משהו מזעזע. למה? זה מאד מפוקסל
מעניין אותי לבדוק אם גם זה ככה.

איזה מודעה קיבלת במייל?
תעביר למייל שלנו
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני רוצה לראות במה מדובר.

• הוסף לסימניות
אחת הסדרות הטובות שראיתי!

• הוסף לסימניות
מקסים.
אישית מפריע לי בעין שבחלק עם התמונה של הילד. אין מירכוז.
היה מסתדר לי יותר שהילד ישב במרכז החלק הזה.. (לא שהחלק שלו יהיה באמצע, אלא שבתוך החלק הזה הילד יהיה ממורכז לתמונה..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;746697:
מקסים.
אישית מפריע לי בעין שבחלק עם התמונה של הילד. אין מירכוז.
היה מסתדר לי יותר שהילד ישב במרכז החלק הזה.. (לא שהחלק שלו יהיה באמצע, אלא שבתוך החלק הזה הילד יהיה ממורכז לתמונה..)

צודקת במאה אחוז!
התמונה בנויה כהדמיה על גבי תמונה עם ילדות שכמובן לא יכולתי לפרסם..
וזאת התוצאה כשעובדים מהר מידי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה